reklama
rybkaaa3
Fanka BB :)
a ja w ciąży jestem mogę bez kolejki? :-d
:-d :-d
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Nie, nie, nie! Ja z tych heter- nie przepuszczam kobiet w ciążya ja w ciąży jestem mogę bez kolejki?
Rybkaa skoro chcesz to czekaj:-) ja już nie chcę
Dali ja robię to prawie codziennie i dalej się trzymam
Karolap spokojnie? Spokojnie to będzie we wrześniu jak już wszystkie będziemy miały maluszki przy sobie
rybkaaa3
Fanka BB :)
Nie, nie, nie! Ja z tych heter- nie przepuszczam kobiet w ciąży
Rybkaa skoro chcesz to czekaj:-) ja już nie chcę
Dali ja robię to prawie codziennie i dalej się trzymam
Karolap spokojnie? Spokojnie to będzie we wrześniu jak już wszystkie będziemy miały maluszki przy sobie
Tylko że my możemy sobie chcieć albo i nie chcieć ;-) maluchy wyjdą kiedy same zechcą :-) oczywiście nie mówię o cc ;-)
Ja czekam cierpliwie :-) bo cóż mi innego pozostało ;-p (na cc czekam oczywiście) a swoją drogą pierwszą córkę urodziłam 13 dni po terminie :-)
Koleżanki sobie już poszły. Fajnie tak sobie poplotkować
Dzisiaj zrobiłam wszystko co zaplanowałam- babeczki pychota ale słabo wyglądały bo nie mam blachy do babeczek tylko w tych papierowych robiłam i się na boki porozpływały, chatka wyszła mi za luźna- lepsza wyszła mi jak twaróg sama mieliłam. Do tego krem z pieczarek i sałatka z arbuzem. Plus sprzątanie łącznie z myciem podłóg. Plecy tak mnie bolą, że chodzę jak pirat i płakać mi się chce jak po nerwie impuls pójdzie.
Czego się nie robi by szybciej urodzić.
A może męża namówię na pomoc...mhhhhhr
Dzisiaj zrobiłam wszystko co zaplanowałam- babeczki pychota ale słabo wyglądały bo nie mam blachy do babeczek tylko w tych papierowych robiłam i się na boki porozpływały, chatka wyszła mi za luźna- lepsza wyszła mi jak twaróg sama mieliłam. Do tego krem z pieczarek i sałatka z arbuzem. Plus sprzątanie łącznie z myciem podłóg. Plecy tak mnie bolą, że chodzę jak pirat i płakać mi się chce jak po nerwie impuls pójdzie.
Czego się nie robi by szybciej urodzić.
A może męża namówię na pomoc...mhhhhhr
Karolinkaz
Tego ostatniego usłyszeć nie chciałam:-) Ale niestety masz rację, wyjdą kiedy będą chciały. Większe parcie na szybki poród miałam w 37 tc teraz już nie tak bardzo, choć nie mówię, że nie chciałabym być już po wszystkim.Tylko że my możemy sobie chcieć albo i nie chcieć ;-) maluchy wyjdą kiedy same zechcą :-) oczywiście nie mówię o cc ;-)
Ja czekam cierpliwie :-) bo cóż mi innego pozostało ;-p (na cc czekam oczywiście) a swoją drogą pierwszą córkę urodziłam 13 dni po terminie :-)
Karolinkaz
Akutan super, że spotkanie się udało, a ciasto i babeczki przecież nie zawsze muszą wyjść jak powinny:-)
Teraz się połóż i odpoczywaj!
A ja jak zawsze, zamiast edytuj to cytuj nacisnęłam
Teraz się połóż i odpoczywaj!
A ja jak zawsze, zamiast edytuj to cytuj nacisnęłam
reklama
B
beti2223
Gość
moja córcia chyba będzie miała długie nogi