reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

akutan hahaha-dobre.
JA sie nasprzatałam ale nie urodziłam jeszcze o dziwo swietnie sie czuje a jeszcze miasto zaliczyłam ...zamiast gorzej to lepiej ...ppphhhiiii....

reklama
a ja w ciąży jestem mogę bez kolejki? :-D
Nie, nie, nie! Ja z tych heter- nie przepuszczam kobiet w ciąży:-D

Rybkaa skoro chcesz to czekaj:-) ja już nie chcę:-D

Dali ja robię to prawie codziennie i dalej się trzymam:baffled:

Karolap spokojnie? Spokojnie to będzie we wrześniu jak już wszystkie będziemy miały maluszki przy sobie:tak:

Nie, nie, nie! Ja z tych heter- nie przepuszczam kobiet w ciąży:-D

Rybkaa skoro chcesz to czekaj:-) ja już nie chcę:-D

Dali ja robię to prawie codziennie i dalej się trzymam:baffled:

Karolap spokojnie? Spokojnie to będzie we wrześniu jak już wszystkie będziemy miały maluszki przy sobie:tak:

Tylko że my możemy sobie chcieć albo i nie chcieć ;-) maluchy wyjdą kiedy same zechcą :-) oczywiście nie mówię o cc ;-)
Ja czekam cierpliwie :-) bo cóż mi innego pozostało ;-p (na cc czekam oczywiście) a swoją drogą pierwszą córkę urodziłam 13 dni po terminie :-)

Koleżanki sobie już poszły. Fajnie tak sobie poplotkować:D
Dzisiaj zrobiłam wszystko co zaplanowałam- babeczki pychota ale słabo wyglądały bo nie mam blachy do babeczek tylko w tych papierowych robiłam i się na boki porozpływały:), chatka wyszła mi za luźna- lepsza wyszła mi jak twaróg sama mieliłam. Do tego krem z pieczarek i sałatka z arbuzem. Plus sprzątanie łącznie z myciem podłóg. Plecy tak mnie bolą, że chodzę jak pirat i płakać mi się chce jak po nerwie impuls pójdzie.
Czego się nie robi by szybciej urodzić.
A może męża namówię na pomoc...mhhhhhr

Tylko że my możemy sobie chcieć albo i nie chcieć ;-) maluchy wyjdą kiedy same zechcą :-) oczywiście nie mówię o cc ;-)
Ja czekam cierpliwie :-) bo cóż mi innego pozostało ;-p (na cc czekam oczywiście) a swoją drogą pierwszą córkę urodziłam 13 dni po terminie :-)
Tego ostatniego usłyszeć nie chciałam:-) Ale niestety masz rację, wyjdą kiedy będą chciały. Większe parcie na szybki poród miałam w 37 tc teraz już nie tak bardzo, choć nie mówię, że nie chciałabym być już po wszystkim.

Akutan super, że spotkanie się udało, a ciasto i babeczki przecież nie zawsze muszą wyjść jak powinny:-)
Teraz się połóż i odpoczywaj! :tak:

A ja jak zawsze, zamiast edytuj to cytuj nacisnęłam:-D

reklama
Do góry