reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam :-)
Ja po wizycie dzisiaj :-) Gin kazał mi się zjawić 17 na wizytę :-)
Marcelina Ty masz w 38 tyg 2 d cc a ja będę miała albo 18 sierpnia (5 dni przed terminem) albo 22 czyli dzień przed :sorry2: no ale nic, chyba on lepiej wie co robić ;-)

a ja cały czas żyję nadzieją że urodzę SN, chociaż jak się dowiedziałam jaką ma wagę na badaniu wczoraj to zaczynam się obawiać czy nie będą mnie kierować na CC

rybkaaa3 no właśnie może...... szkoda, że nie da się urodzić wtedy kidy się chce.... jakbym teraz urodziła wszystko było by pięknie... Dzidzi zdrowy w pełni rozwinięty ze świetną wagą... a później jak urośnie to nie wiem kto go za mnie na świat wypchnie:)

tak tylko ta waga to taka raczej umowna jest :-)
uciekam z dzieciakami na spacer , trzeba korzystać z pogody :-) miłej soboty życzę !

Ostatnia edycja:
dzień dobry ;-) ja tylko na chwilkę zaraz uciekam do fryzjera :happy2: i na zakupy póki jeszcze chodzę :-D
kurde czuję taki ból w kroczu jak stoję , jak chodzę , jak leże normalnie już nie mogę się ułożyć tak żeby mnie nie bolało :-( no i skurcze czasami jak mnie złapią to szok po prostu jak bym miała rodzić :baffled:

Dominic trzymam kciuki za maluszka :tak:

Chatka w lodówce:-), kuchnia posprzątana, zmywarka chodzi a ja czekam na męża - bo od świtu na rowerku sobie śmiga:D
Nie robiłam obiadku liczę, że zaprosi mnie gdzieś:D A później lecimy kibicować kolarzystom na Tour de pologne:) Wczoraj przyjechał do nas kolega więc mamy gościa na weekend.
Co do bóli to mnie rozwala ten mój krzyż ja już nawet jak kaczka nie chodzę, "chodzę" jak kaleka.
Szuszu- komódka superaśna- też jestem fanką venge

reklama
A85 czop wcale nie musi odejść, więc uważaj
wink2.gif
A siostra, no cóż, tylko jej współczuć, bo nie ma własnego gustu, ale wiem, że Ciebie to może drażnić, bo kopiuje Twoje pomysły.
Szuszu, komoda bardzo ładna. Też mam venge w domu i klnę na te meble na czym świat stoi. Kurz widać po godzinie od starcia, wrrrrrrrrrrrr... Wczoraj ogladałam coś na kuchnia tv. jak babka przyrządzała coś z 5 składników i mi się spodobał pomysł na kurczaka w marynacie czosnkowo - cytrusowej. Mniam!

Bishopka, ale jak tą kawę trzymać w lodówce. w otwartym pojemniku czy zamkniętym? Mam ziarna to mogłabym spróbować.
Akutan, szybko się tę "chatkę" robi?

Wróciłam z zakupów. Ło matko, ile kasy wydałam :szok:

Do góry