reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

szuszu, na podium i tak już nie będziesz :-D
Poza tym, nie zamierzam rodzić w weekend. Moje dzieci rodzą się w poniedziałki, żeby być pracowite :-D

AAAAAAAAAA pocę się jak świniaaaa

reklama
szuszu, na podium i tak już nie będziesz :-D
Poza tym, nie zamierzam rodzić w weekend. Moje dzieci rodzą się w poniedziałki, żeby być pracowite :-D

AAAAAAAAAA pocę się jak świniaaaa

Brak miejsca na podium przeżyję:-D
Poza tym nie możecie rodzić jak będę w szpitalu, bo kto mnie zastąpi jako główną centralę na BB:-D?

Wstawiłam fotkę cycków i brzucha na grupę Muchy;-)

Szuszu, to A. bedzie sobie pożyczał na noc od Ciebie laptopa ;-):-D
Mucha, ważne, ze masz cos co pomaga malutkiej.
A ja chce juz urodzić i nie obchodzi mnie to czy dziś czy w niedzielę, byle szybko :-D

Ja też sie pocę :wściekła/y::-D

Szuszu, to A. bedzie sobie pożyczał na noc od Ciebie laptopa ;-):-D
Mucha, ważne, ze masz cos co pomaga malutkiej.
A ja chce juz urodzić i nie obchodzi mnie to czy dziś czy w niedzielę, byle szybko :-D

Ja też sie pocę :wściekła/y::-D

Bishopka, możemy razem w poniedziałek, wcześniej Ci nie pozwalam:-D

I też się pocę strasznie, chociaż dzisiaj mniej niż zwykle..

reklama
Bishopka- przylaczam sie, urodzić chodźby teraz, ZARAZ :tak:;-)

JUTRO JUŻ TERMIN BUUUUUUUUUUU, a ja nadal w dwupaku:wściekła/y:

Do góry