reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
susumali, musisz zawiesić igłę na nitce, względnie obrączkę (ale własną, którą nosisz) i trzymać nad brzuchem, jak igła będzie się poruszać wahadowo - wróży dziewczynkę, koliście- chłopca.

a no wlasnie doszlam do odpowiedniego watku i doczytalam, zrobilam tescik, w tym igle z nitka i wychodzi mi ze dziewczynka...hmmmmmmmmmmm czyzby to jednak pepowina miedzy nozkami?

susumali, jeśli masz od lekarza pewność 100% co do płci, to raczej nie ma co dyskutować przez igłę :D.
Ale mam i tak cichą nadzieję, że u mnie znowu 'zadziała' :D

Witam brzuchatki :-)

co do tych twardnien.. mi od czasu,do czasu w sumie kilka razy na dzien twardnieje tak brzuszek,bardziej jest to podbrzusze czyli wydaje mi sie macica..ale boli przy tym zadnych nie ma,no i teraz jest to sporadyczne..

a jesli o klucia chodzi to czuje je tez w podbrzuszu z prawej,lewej strony przy siadaniu lub wstawaniu,czasami sa slabsze czasami silniejsze ale do wytrzymania,wyniki dopiero za poltora tygodnia i na wizyte wczesniej nie mam co liczyc mam tylko nadzieje ze wszystko z dzidziulka ok .
No i mi po ostatniej wizycie w szpitalu pani doktor (akurat trafilam na polke) powiedziala,zebym w zadnym wypadku nie barala nospy w razie jakich kolwiek boli,ze tylko paracetamol nic wiecej.

Z ta nitka to moze sobie zrobie,zobaczymy czy sie sprwdzi po USG.;-)

a teraz lece robic gofryyy .. :-p Milego wieczorku .

no nie wierze!!!!do czego Wy mnie nie namówicie:) u mnie wychodzi, że dziewczynka, z chińskiego dziewczynka, z planowania - przed owu powinna być dziewczynka, a gin mówi, że na 80%proc chłopiec i jeszcze o 2 stówy gotowy był się ze mną założyć:) usg połówkowe 4.04, więc zobaczymy co będzie na 100%. Gorzej bo po nocach mi się śni, że gin robi usg i mówi" no to mamy niespodziankę - dziewczynka". Muszę przestać o tym myśleć bo już się oswoiłam z chłopcem i nie chcę się łudzić, że to kobietka:)bo znowu będę miała dołka...wariatka.

Od wczoraj mam taki dziwny brzuch, a w nocy coś mi tak śmiesznie bulgotało i za dnia jak się położyłam znów, takie przelewanie tylko dosyć wysoko - nad pępkiem. czy to mój układ trawienny czy ludzik?oto jest pytanie...

Hej mi tak bulgota, burczy już od 2 tygodni i jestem pewna że to maleństwo:) I zawsze rozrabia kiedy kładę się spać :)

reklama
mlodam , mucha nie siada lekarka powiedziala ze albo chlopak albo pepowina miedzy nozkami wiec wszystko jeszcze mozliuwe he he

Blackberry ja tez mam polowkowe 4.04 i tez mysle ze wtedy wszystko bedzie jasne...

Do góry