reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

No to i ja porannie się witam, sniadnako juz dawno zjedzone teraz odliczam do 12-stej gdy przyjdzie czas na sniadanko nr. 2 :)

Z ta wiosnna to maz mi dzisiaj powiedziła że w piatek we Wrocławiu ma być 8 stopni na plusie :) Wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty:)

mal-gosia- udało ci sie Fissan kupic w aptece?? u mnie nigdzie nie ma:( chyba kupie na allegro od razu 2 szt. :)

LANA- ooo tak Zmierzch byla super, film juz nie za bardzo.Przez Harrego Potter'a nie przebrnelam :/

reklama
Biedroneczka jak ja cie zazdroszczę ogródka.

A ja wczoraj jak zobaczyłam truskawki to z radości zwariowałam. Wiem że te są sztuczne i chemicznie pędzone ale nie mogłam się powstrzymać. :-)

devi ja też jestem z Wrocławia. Kupiłam w Aptece na Ferio-Gaju koszt 28 zł i został jeszcze jeden, ale pan powiedział że na pewno będą zamawiać :).

Ferio-Gaj...o wiedze ze jestesmy z jednej okolicy:)gdzie mieszkasz?? Jak bede w Pip-e na zakupach to podejde i zobacze

oj ja też chciałabym już ciepełko:) Ja to jestem z tych,które wolą plus 30 niż minus 2:)

Przez Zmierzch też nie przebrnęłam. Ja uwielbiam Cobena i Grishama:)

Biedroneczka jak ja cie zazdroszczę ogródka.

A ja wczoraj jak zobaczyłam truskawki to z radości zwariowałam. Wiem że te są sztuczne i chemicznie pędzone ale nie mogłam się powstrzymać. :-)
W tamtym roku w sierpniu sadzilam sadzonki truskawek i mam nadzieję z eprzetrwaja ta zime i bede miec owocki z wlasnej grzadki ;))
Nieźle obrodzila nam marchewka i fasolka szparagowa w tamtym roku, do pomidorow jednak nie mielismy szczęścia. No i przede wszystkim rzodkiewka i salata z wlasnego ogrodka to poprostu pyszności ;))

polecam zakup wiosennych kwiatków do domu! Wczoraj M. przywiózł mi narcyzki i hiacynty w doniczusiach, wszędzie po domu porozstawiałam, i jak rano sie obudziłam pachniało niebiańsko! Oczywiscie nie dałam do sypialni, ale od razu mam lepszy nastrój od rana :)

Super pomysł

Jeśli chodzi o książki to ja uwielbiam Murakamiego :)

W tamtym roku w sierpniu sadzilam sadzonki truskawek i mam nadzieję z eprzetrwaja ta zime i bede miec owocki z wlasnej grzadki ;))
Nieźle obrodzila nam marchewka i fasolka szparagowa w tamtym roku, do pomidorow jednak nie mielismy szczęścia. No i przede wszystkim rzodkiewka i salata z wlasnego ogrodka to poprostu pyszności ;))

Biedroneczka to gdzie ty mieszkasz? :-)

ja niestety nie mam własnego ogródka ale teście maja działkę jak tylko robi się ciepło to cała rodzinka spędzamy tam prawie wszystkie weekendy:):) i maja na niej tez posadzone rożne warzywka pyszne;) super jest tak zebrać pomidorka albo rzodkiewkę z grządki umyć i zjeść;)

reklama
Biedroneczka to gdzie ty mieszkasz? :-)
Pod Poznaniem :)) fakt mieszkamy w bloku, ale oprócz tego mamy kawalek ziemi z mysla o tym ze moze sie wybudujemy albo cos, a narazie ja mam maly ogrodek warzywny i kwiatowy ;)) To taki maly moj bzikk hobby czy cos w tym stylu;))
Zreszta na wioske i lato dobra rzecz bo mam gdzie cos pogrzebac hehehe, a i warzywa z wlasnego ogrodka sa calkiem inne niz te ze sklepu

No i miejsce na plenerki mam, bo lubie malowac ;))

Do góry