reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dobranoc kobietki hug.gif

reklama
witam z rana....mam pytanie..Jak bylam na usg 31ego wyszlo mi ze to 10tydz3 dzien...ja bylam pewna ze jestem w 11tyg3dniu i tak mi tez wychodzilo z obliczen....na suwaczku tez jest o tydzien poniej....z jakis tam obliczen w internecie wychodzi roznie.oswieccie mnie.

witam z rana....mam pytanie..Jak bylam na usg 31ego wyszlo mi ze to 10tydz3 dzien...ja bylam pewna ze jestem w 11tyg3dniu i tak mi tez wychodzilo z obliczen....na suwaczku tez jest o tydzien poniej....z jakis tam obliczen w internecie wychodzi roznie.oswieccie mnie.
Zarówno suwaczki jak i większość lekarzy jako tygodnie podaje pełne przebyte tygodnie ciazy. Tak np jesli jesteś w środku np 11 tyg, to suwaczek i u lekarza bedzie to np podawane jako 10 pełnych tyg i np 3 dni, to jest wiek ciąży

Megmarion - wczoraj po pracy już nie miałam siły wchodzić na bb więc dzisiaj sobie przeglądnęłam kilka stron i faktycznie emotikony górą :)

Dziewczynki kupiłam wczoraj Fissane mam takie pytanie na ulotce w środku znalazłam informację stosować od ok. 4 miesiąca do 2 miesięcy po i tak zastanawiam się czy czekać czy można już?

Cześć Dziewczyny!
A ja coś się przeziebilam,chyba Mamcia mnie zarazila,boli mnie gardło i nie wiem czy wytrzymam w pracy:(

Madziara ja miałam tak samo :p najpierw się poplakalam ze wzruszenia,a pózniej atak śmiechu i glupawka,nie umialam się opanować, tylko pod koniec nie było mi już do śmiechu i teraz dalej się martwie, w środę mam wyniki krwi,ale musi być dobrze!!!!

Pozdrawiam Was wszystkie :)

Dzień Dobry,

witam się herbatką i bułeczką z białym serkiem i majonezem.....mniam. Wersja z dżemikiem u mnie jest nie do zjedzenia - nigdy ;-).

Czytam, że temat Harrego i innych wampirów....Ja nie trawię H.P. (bo możem już żem za stara a to dla dzieci i młodzieży :-D ) i jakoś cała saga o wampirach mnie też nie wciągnęła ale mam koleznakę co jest zachwycona. Ja ostatnio "wciągnęłam" biografię Wojciecha Manna......teraz szukam czegoś......

Kurcze bułeczka zjedzona a ja mam na coś jeszcze apetyt.....:cool2: Idę zajrzeć do kuchni pracowej hehehee.

pozdrawiam

Z Harry'ego zdecydowanie wolę książki, filmy raz lepsze, raz gorsze, ostatni mnie w sumie dość mocno roczarował. Na początku miałam dystans do tej poteromanii i nie oglądałam żadnego filmu, ani nic nie przeczytałam, aż do zeszłego roku. Coś mnie wzięło i zaczęłam od czytania I tomu, miałam tą frajdę, że mogłam czytać wszystkie części po kolei. Wciągnęły mnie na maksa - super relaks w odjechanym świecie. Potem dopiero zobaczyłam ekranizacje.
A Zmierzchu też nie czytałam, ani nie oglądałam - chyba często nabieram dystansu do tego co jest bardzo popularne, ale jak przyjdzie czas to się wciągnę :-)

Madziara super reakcja na maleństwo :)

Tonya-czytałam wszystkie tomy sagi "Zmierzch" ,A RACZEJ TOMISKA :-Dbo to prawie biblie :-D.Tak mnie wciągneły ,że czytałam je nawet po nocy do godż.3.30 a o 5.30 wstawałam do pracy nietomna z czerwonymi oczami-sama wyglądałam jak wampir:-D.Bardzo mi się podobały te książki,film się nie umywa-zresztą chyba zawsze tak jest ,że książka o niebo lepsza.

reklama
Do góry