reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Biedroneczka, leki niestety są bardzo drogie. Mimo wszystko wole kupować w "normalnych" aptekach pewniej się czuję ;-)

To sa te same leki co w "normalnej" aptece (swoja droga to taka sama apteka jak inne ma tylko sprzedaz równiez przez internet z tzw systemem lojalnościowym), kupujesz leki pomijajac marżę danej apteki, bo sieć aptek Dbam o zdrowie jest w wielu duzych miastach i wspolpracuje z innymi w mniejszych miastach. Też odbierasz je w aptece, albo aptece DOZ, albo aptece wspolpracujacej.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj w nocy zaczelam czuc jakies delikatne wibracje w okolicach szyjki macicy i uczucie to pojawia sie dzisiaj caly dzien. Czy ktoras z Was miala moze cos takiego? Takie uczucie jakby, hmmm telefon lekko wibrowal albo jak czasem drganie powieki. Przeszukalam internet ale jest tam niewiele informacji na ten temat, wiec moze ktoras z was sie z tym spotkala?

Hej!

Malgoo, powiem,że ja miałam dziś to samo. Też takie dziwne uczucie wibrowania, drżenia. Nie wiem co to, ale mam nadzieję, że jednorazowe, bo trochę się narobiłam.
Biedroneczka, podzielam zdanie co do Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl też robię zakupy w aptece internetowej i przy sporych zakupach wychodzi dużo taniej. Raz chciałam kupić sinupret (lek na zatoki) w stacjonarnej a tam cena 80zł:szok:, a w internetowej to samo - 30zł mniej. Także też polecam.
Maggi powodzenia z remontami. Ja miałam remont całego mieszkania przed narodzinami Filipa i powiedziałam nigdy więcej:no: przed ciążą. Ale ani nie zniechęcam, ani nie polecam. Wybór każdego.
Pflaume, Oli, faktycznie wagę piórkowa macie. Pozazdrościć dziewczyneczki.

Co by się innym humor poprawił ja ważę aż 60kg i już się boję, że przytuję podobnie co w poprzedniej ciąży.

Szuszu zdrówka życzę:tak:

Kochane jesli te skurcze występują częściej a nie raz sporadycznie to radzilabym zapytac sie lekarza może byc to związane z niedomogiem szyjki macicy. Jeśli to jednorazowa przypadłość to nie ma sie co martwić. A tak profilaktycznie można brac magnez zapobiega on zbytnim skurczon miesniowki macicy i szyjki.

a mi chyba coś na nerw uciska w okolicach ledzwi...na poczatku myslam ze to odcinek lezdzwiowy regoslupa mnie boli ale to taki miejscwoy, kujacu ucisk...masakra...nagorzej jak musze wstac...mam nadzieje ze mi sie przestawi :/

I jeszcze sie pochwale ze wrocilam z 24 godzinnego urlopu w Szklarskiej Porebie. Ale było fajnie..wypoczełam jakbym tak kilka dni spędzila:)

Jagienka, witaj. Pewnie, że można się przyłączyć:tak:
devi, tylko pozazdrościć takiego wypadu, nawet na 24h:tak:Ach, ile ja bym dała na wyjazd w jakąś dzicz, hehehe...

reklama
Kochane jesli te skurcze występują częściej a nie raz sporadycznie to radzilabym zapytac sie lekarza może byc to związane z niedomogiem szyjki macicy. Jeśli to jednorazowa przypadłość to nie ma sie co martwić. A tak profilaktycznie można brac magnez zapobiega on zbytnim skurczon miesniowki macicy i szyjki.

biedroneczka, dzieki za porade, jutro wysle M. po magnez! Troche sie jednak wystraszylam i jesli to sie bedzie powtarzalo to wybiore sie do lekarza. We wtorek mam usg to o tym wspomne.

Do góry