reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witajcie upalnie :-)
Widze, że o boleściach piszecie,ufff a juz myslałam, że to tylko ja jestem taka obolałą ciężarówką :-D nie ma miejsca, które by mnie nie bolało :szok: ale cóż dwa miesiące wytrzymam, chyba :-D
Agulalula, ja czasem dodaje imperiał do śmietany 36% ubitej i tez jest dobre.

reklama
Czesc dziewczyny nie odzywalam sie bo nie otrzymalam zadnych dobrych wiesci w soobote jutro jade do wawy na konsultacje do szpitala bielanskiego. Caly czas spie zeby nie myslec bo wykorkuje ;(( czy ja od zycia chce duzooo 1 malenstwo nic wiecej. Chlopczyk ma zdrowa glowke serduszko ale z narzadami jest nie najelpiej. Ide dalej spac. zycze wam udanego dnia

Aniu tak mi przykro :-( ale może jeszcze nie jest nic przesądzone, czasami inny sprzęt wyklucza, to co "pokazał" jeszcze inny. Znam takie przypadki, dlatego trzeba wykonać kolejne badanie na innym sprzecie. Mysl pozytywnie, a my myslami jestesmy z Tobą. Trzymaj sie.

aanka84 strasznie mi przykro. może akurat jutro wieści będą lepsze. Wszystkie tutaj trzymamy za Was kciuki! I czekamy na wieści.

Aanka, bardzo mi przykro, ale trzeba być dobrej myśli. A kto ci polecił bielański w wawie? Mam nadzieję, że będziesz mieć konsultacje u dr Roszkowskiego ( o ile pracuje jeszcze w bielańskim). To najlepszy tam specjalista i wg wielu jednen z najlepszych w wawie od tzw. trudnych przypadków. Jakbyś chciała, to dam ci namiary do niego do prywatnego gabinetu. TRzymaj się kochana i nie załamuj. Trzeba wierzyć.

Aniu-powodzenia!!! Nepewno wszytsko dobrze sie skonczy:) A co rokuja- jakas przepuklina, guzek?? Trzymam kciuki

Aniu, trzymam kciuki, żeby nie były to poważne problemy, lub takie które da się wyleczyć..Też jestem myślami z Tobą.
A moja przyjaciółka prawdopodobnie ma puste jajo płodowe:-( Załamana jest..
Od wczoraj całe dnie biegam po mieście, muszę trochę przystopować, nogi mi puchną strasznie, celullit wylazł, uda mam dwa razy większe w obwodzie niż 2 tygodnie temu..:wściekła/y:

Aniu, trzymaj się dzielnie. Nie będę Ci pisać, żebyś się nie przejmowała, bo przejmować się i zamartwiać będziesz i to jest normalne. W tej całej trudnej sytuacji trzeba chyba trochę zawierzyć losowi i trochę medycynie, jak natura się nie wyrabia.

reklama
AANKA trzymam wielkie kciuki, koniecznie idz do innego specjalisty!

kurcze wiecej nie napisze bo zdycham, do kataru doszedl kaszel i bol gardla, kurde czuje ze to krtan bo trace glos.zaraz koncze prace ale nie wiem jak bedzie jutro...kurcze ma ktos jakis sposob na krtan/ gardlo?

Do góry