reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
na list?? to ty nie w PL siedzisz??
ja sie zarejestrowalam na 20.12 ale w takim przypadku nie zdarzylabym zrobic usg przed switami dlatego jutro sprobuje z samego rana podejsc do gina to moze mnie szybko przyjmie i da skierowanie na usg

Ja w Norwegii mieszkam... i tak troszke to inaczej wyglada ;/

Witam późną porą. Mam do Was takie pytanko. Czy zabieracie swoich mężów na pierwsze USG czy nie. Czy to za wcześnie? Jak zrobiłyście albo jakie macie zamiary?

Witaj Aneczkab :) Wiele nas tu straciło swoje fasoleczki ! Bardzo się nawzajem wspieramy !!! GRATULUJE CI !!! i zycze spokojnego i bezstresowego czasu ciążowego :)

wpadlam tylko powiedziec dziendobry i zyczyc wam milego poniedzialku !
ja niestety musze isc dzis do pracy ale tak mi sie nie chce...
sciskam was trzymajcie sie cieplutko

Dzień dobry babeczki kochane!!:-)
Witaj AneczkoB Grtauluje i spokojnej ciąży życzę;-)
Monika ja na 1 usg byłam sama bo mój mąż był w trasie, ale teraz w czwartek go biorę, nie chce u odbierac tej przyjemności niech zobaczy na czym to polega bo za bvardzo on sobie nie umie tego wyobrazić;-)
Dzięki Kamilaedi Tobie również miłego dzionka;-)

reklama
Do góry