reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Kupiłam dziś ten Persil sensitive w żelu biały ale nie wiem czy w tym sie pierze tylko biale czy tez kolorowe?? Któraś z was, nie pamietam go polecila tylko nie wiem czy jest z tej serii sensitive do kolorów też?? I czy można prać w nim ubranka niemowlaka już?

reklama
Ale my sobie zapewnilismy atrakcje dzis:baffled::baffled:
Poszlam z moim B. do kina 5D. Bylam z nim juz na takim filmie w ciazy tylko dwa miesiace temu no i wiedzialam jak to wyglada. Tylko ze tym razem jak juz tak trzeslo tymi fotelami to czulam dyskomfort, nie moglam skupic sie na filmie mialam wrazenie ze mloda sie boi i strasznie sie wierci. No i 15 minut pozniej w drodze do domu zaczely mi sie skurcze - jeszcze nie bardzo bolesne ale regularne i bardzo upierdliwe - myslalam ze nie dojde do domu. Juz sie widzialam na porodowce :szok::szok: a ja nie u siebie, bez torby, bez wszystkich dokumentow i bez mojego gina. Panika straszna. Na szczescie w domu po dwoch nospach i apapach sie uspokoilo. Tylko ze po paru godzinach musialam powtorzyc dawke bo wrocilo troche slabsze. Najgorzej ze po tym wszystkim mnie bardzo boli krocze i plecy. Jak do rana nie minie to chyba pojde do szpitala na jakas kontrole:baffled:
Mowie Wam co sie strachu najadlam - z wlasnej glupoty wlasciwie.:angry:

Kupiłam dziś ten Persil sensitive w żelu biały ale nie wiem czy w tym sie pierze tylko biale czy tez kolorowe?? Któraś z was, nie pamietam go polecila tylko nie wiem czy jest z tej serii sensitive do kolorów też?? I czy można prać w nim ubranka niemowlaka już?
myszka ja piorę i białe i kolorowe, można noworodkowi w nim prać jak najbardziej. Na górze powinien mieć taki dozownik, na mniej ciuchów leję 75 ml na więcej koło 100 -125 ml. Pojemnik się kładzie do ubrań, nie lejesz go do szuflady. Płyn do płukania już nie potrzebny

Oli.B dzieki za odp. czyli jest bardzo delikatny i nie wybiela tak ubrań jak np Jelp.. Prałaś już w nim kolorowe ubrania?

Ewa, trzymaj się dzielnie i rzeczywiście jak się nie uspokoi sprawdź w szpitalu co i jak.
Twoja historia daje do myślenia przed długimi podróżami po naszych wspaniałych drogach - poziom wstrząsów w kinie 5d i na naszych trasach jest porównywalny. Tak się zestresowałam, że jutro chyba zacznę pakować torbę - oby się nie przydała wcześniej niż za 2 miesiące ale jak widać nigdy nie wiadomo....

WITAM Z RANA KOBITKI-rany jestem pierwsza:-)
Ewa-matko jedyna :szok:tylko Cię przez kolano przełożyć -mam nadzieje,że już wszystko O.K ?????

Ostatnia edycja:
Dzień dobry. Czy ja dobrze widzę, pierwsza?:-)
EwaK siedź w domu na dupie jak ginek przykazał. Mam nadzieję, że wczorajsze bóle ustąpiły.
Karoplap5 zdrówka życzę, takie przeziębienie potrafi być upierdliwe.
A ja wczoraj pojechałam sobie na budowę zaopatrzona w ścierki, mopy, różne płyny. Pokój od młodego czeka już tylko na mebelki i niestety na wymianę drzwi. Muszę je reklamować bo po umyciu okazało się, że ktoś się nad nimi musiał bardzo mocno wyżywać. Ciekawe jak reszta skrzydeł drzwiowych. Jak wróciłam to stopy miałam tak spuchnięte, że w kapcie nie weszłam. Masakra jakaś a nie było wczoraj takiego upału. Swoją drogą po zakupieniu mopa z viledy dwoje 30-latkó po studiach 5 minut kombinowałao jak to się używa:zawstydzona/y:

reklama
Do góry