reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

HMMM...aż mi się wierzyć nie chce!!!Jestem pierwsza! A czytam Wasze posty już dobre pół godziny! Ni cholery nie mogę spać zwłaszcza jeśli Małż wstanie, a dzisiaj pojechali z moim tatą na ryby...zbiórka w domu moich rodziców o 6 więc po 5 wymeldował się z ciepłego łóżka i nie śpię!
Marcelina ja kiedyś o tym pisałam - też sądziłam ze 75 glukozy to pikuś - nie wpadłam na to że to 75g rozpuszczone w ciepłej wodzie 300ml...
Wczoraj się dowiedziałam, że kolejna kumpelka w ciąży - w sumie jest nas już 4...z tego 3 rodzimy w wakacje, szkoda, że 4 dzidzia nie będzie ten sam rocznik, ale i tak będą w podobnym wieku.

Aaa zapomniałam dodać ja mam w pasie 102cm - czyli ponad 30 mi przybyło, ale ile dokładnie nie wiem, bo nie mierzyłam się zbytnio przed ciążą. Przy moim 160cm wzrostu wygląda to... Niedługo łatwiej mnie będzie przeskoczyć niż obejść. Czuję się jak słoniątko - spociłam się przedwczoraj jak mysz kościelna przy malowaniu paznokci stóp - jaja jak berety - prawą jeszcze dawałam radę, ale lewą to po 1 paznokciu...:baffled:

Jestem coraz bardziej poirytowana - również za sprawą mojego męża. Fantastyczny facet, zawsze twierdził, że bardzo mu się podobają kobiety w ciąży...życie to chyba jednak zweryfikowało - ma wobec mnie wyłącznie instynkty opiekuńczo-ojcowskie - już zaczynam do niego mówić -"Dobrze tato".:oo: Jak się domyślacie wiąże się to z również z brakiem seksu od 3 tygodni...czasem sugeruję, rzucam podteksty a tu nic...no cóż ja go zmuszać nie będę...tylko jak tu znaleźć kochanka będąc w 7 miesiącu...??? :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Brzuszki :)
Melduję się jako druga:))

Blackberry z tym kochankiem to może być ciężko, ale myślę, że przy głębszej strategii jest to do zrobienia:-D

Dzień dobry w ten cudowny poranek majowy:-)
To lecę z listą;-)
Cokies życzę udanego wypoczynku, pogoda Wam sprzyja.
Lana jak się goi naderwany pieprzyk? Mam nadzieję, że wszystko ok.
Devi gratulacje. Trzymam kciuki abyś została magazynierem, to taka intratna fucha:-p
Karolinkz witaj wśród nas z powrotem:-)
Agulaula możesz opisać tatuś nie mężuś ma wszystko załatwiać? Zabrzmiało to dość groźnie więc chciałbym wiedzieć co i jak.
Młodam trzymam kciuki aby pobyt w szpitalu szybciutko Ci zleciał.
Susumali fryzurka ok ale nie jestem cud pięknością więc nie będę Was męczyć swoim widokiem;-)
Balckberry brak seksu przez 3 tygodnie to tyle co nic. NIektóe z nas nawet nie pamiętają, że coś takiego istnieje:-p
To teraz ja coś naskrobię. Po powrocie od fryzjera rzuciałam pomysłem aby kopnąć sie do Poznznia do ikea. Durna nie sądziłam, że jedzie się tam 3 godziny:szok: Dotarliśmy na 15, o 19 wyturlaliśmy się z ikea z dwoma wózkami wyładowanymi po brzegi. Jak my to do mojego golfika upchnęliśmy to sama się dziwię. Na 22 bylismy na budowie, zostawiliśmy tam zakupione graty i przez 23 wylądowałam w końcu w domu. Stopy i dłonie spuchły mi masakrycznie i odpadłam od razu po przyłożeniu głowy do poduszki. Ale dzięki temu mam zajeb..... stół do jadalni z kompletem pasujących krzeseł (rozkłada się i ma super schowki co mnie urzekło bo zależało mi na czymś co zajmuje mało miejsca ale w razie "w" może tam ileś osób usiąść)) , stolik i krzesła na taras, stolik do salonu, fotel dla mojego mena do biurka, całę multum pierdów w stylu patelnia, narzuty, jakieś pojemniczki. Słowem okropna podróż ale bardzo udane zkupy:-) Dzisiaj zasuwam do Agaty po łóżko, sofę i pewnie coś tam jeszcze. No i sluchajcie, moje mieszkanie wygląda odlotowo. Już prawie wszystko skończone, wczoraj pierwszy raz zaznaczyłam teren sikając we własnym kibelku!
Aaa ja w pasie 24 cm (94 łącznie) na plus a i tak ledwo sięgam do paznokci i muszę się nagimnastykować przy wycieraniu.

dominic chodzi o załatwienie uznania dziecka jeszcze nienarodzonego przez ojca, to wtedy on jak już je uzna może iść i zalatwiać te wszystkie formalności jak już dzidzia będzie na świecie a na niektóre sprawy ma się dwa tygodnie, a myślę, że nie w głowie będzie mi 2 tygodnie po porodzie chodzić po urzędach.

co do cm w pasie to ja mam 94 ale i tak jest ciężko a tu jeszcze do porodu u mnie 83 dni !

a tu macie filmik na dobry początek dnia ;-) Bobasy - zwiastun - Film - Film.onet.pl gorąco polecam na poprawę humorku ;-)

Witamy:-)
Ale miałam sen... Blee mój M. mnie zdradzał i zostawił dla tej cholery! A ja byłam w ciąży... :wściekła/y: Zaczęłam płakać przez sen a mój M. podszedł przytulił mnie a ja kazałam mu odejść:baffled:
Fajny poranek, coś bym porobiła dzisiaj:-)

HELOO brzuchaczki:-)
Nadrabianie Was to niezle wyzwanie jak kogos pomine przepraszam;P
Devi gratki i 3 mam kciuki 22 czerwca za Mgra na pewno bezie naa 5:D
Dominic zazdroszcze tego urzdzania mam nadzieje ze i mnie to kieds spotka:-)
Agulalaula fajnie jak sie ma kogos takiego i mozna sie poradzic a sny wiesz to ten okres kiedy juz poorody nam w glowie idt i coraz czesciej snia nam sie dziwniejsze i zle sny heh byle do porodu:p
Karolinkaz sorka tez nie zauwazylam ze juz jestes...;/ nie przejmuj sie wazne ze mala szaleje i jest ok a ze mala grunt ze bedzie przybierac po porodzie a Tobie bedzie latwiej przy wyciskaniu :)
Karola tak 3 mac dobrze ze uniknelas dola !! i pozytek zrobilas bo masz pozadek no i moze jeszcze na tym zarobisz:-)
Mlodam wspolczuje pobytu w szpitalu ale pomysl sobie czego sie nie robia dla tej malej istotki na sluzbe zdrowia trzeba brac poprawke i cieszyc sie ze z dzieciaczkiem wszystko ok glowa do gory zaniedlugo na pewno wyjdziesz;-)
Blacberry ja tez mam 160 wzrostu w pasie i w biodrach ponad 110 i mnie juz tez latwiej przeskoczyc niz obejsc ale takie uroki i tez czuje sie jak slon...co do sexu to wspolczuje ja nie mam problemu z moim :D
ja sobie odpoczywam od wczoraj niezle nagina mnie pachwina i spojenie łonowe ale jakos daje rade piekna pogoda na dworze wiec nic nie pozostaje jak tylko sie cieszyc i spedzac milo aktywnie jedoczesnie spokojnie czas:-) maz zaprosil mnie na obiad:szok: po poludniu do znajomych i niedziela zleci... jakby co milego dzionka kobietki:-)
W ogole mam 3:szok: z przodu a dopiero byla jedyneczka:rofl2:

Ostatnia edycja:
Sagaa mi od tego ciągłego łażenia po sklepach żylaki zaczynają wychodzić:-( Muszę zacząć bardziej dbać o sobie i kupić jakiś porządny żel dla ciężarnych.

reklama
Do góry