reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witajcie sobotnio i po drzemce popołudniowej :-) ( a później nie spie w nocy)
Karola zero dołowania, jak cos to pisz :-)
Cokies miłego odpoczynku dla całej rodzinki :-) My nie pojedziemy, ale w przyszłym roku termin sobie tam zaklepie, jest świetnie :-)
Co do centymetrów to ja nie liczę, widzę po ciuszkach i juz mi sie chce wyć.
Lana tak jak dziewczyny piszą, każdą zmiane powinien zobaczyć dermatolog, zwłaszcza powiększającą się. Moja mama miała takie, ale okazały się niegroźne, więc je tylko usunięto. Dużo strachu, mało bolu.:-)
Miałam zamiar prać ciuszki dzidzi, ale jakoś mi się dziś nie chce, ciągle poza tym wydaje mi się, że to za wcześnie. A w ogóle to sie zastanawiam, czy wiecie moze coś odnośnie pogody na sierpień ? Ciekawe czy będzie ciepło, czy jak?

reklama
Lana - ja mam mega dużo znamion i kiedyś miałam taką dużą brodawkę pod piersią i kolega wygłupiając się ,przeciął mi ją paznokciem. Trochę krwi było, brodawka przecięta na pół zaczęła odrastać,ale wbrew pozorom w ogóle nie okazała się groźna. Ja miałam wycinane 3 pieprzyki przed zajściem w ciążę i co się okazało? że właśnie te małe, bardzo ciemne są najgroźniejsze no i oczywiście takie,które powiększają się i ściemniają,ale u mnie to ciężko było by zauważyć. Nie martw się... będzie dobrze!
Bishopka - na pewno sierpień będzie ładny...jeśli niesłoneczny to na pewno ciepły.... nie to co u mnie :-D
Devi - yuupiii ... wznoszę toast z okazji zaliczenia ostatniego egzaminu! (akurat mam pod ręką coca-colę) :-)

Już dawno nie było Karolaola i Agulaula i Lenki !!!
Karolinkaz - a Ty nadal jesteś w szpitalu??

A u mnie ciągle pada.... jejku jak depresyjnie normalnie :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
devi gratulacje:)

Taycia ładne masz zabawy z kolegami,że Cię pod biustem dotykają, hehe. niegrzeczna dziewczynka:)

U nas własnie przeszła straszna burza:(

Maggie - to było sto lat temu :-D:-D hahaha :-D:-)
Karolinkaz - wybacz,ale czasami jest tu tyle wiadomości,że człowiek nie jest w stanie zapamiętać...

Dzień dobry!

Ciepełko dziś, ale wczoraj w wawie była w nocy niezła burza, brrrrrrrrrr.... Mój młodzieniec właśnie wstał (rzadko mu się zdarzają drzemki popołudniowe, ale ostatnio wstaje tak wcześnie, że dziś padł), będzie w dobrym humorze to [pojedziemy na iluminację fontanny. Dziewczyny z wawy widziałyście to? Przy wisłostradzie te fontanny. Nie wiem czy warto jechać, hmmm...

Bry ! WItam się dowcipnie z Luteinką i małosolnym ogórem hahahaah

He, he, he, nie ma to jak luteina z ogórem dowcipnie, hehehe.
wink2.gif

Cookies, udanego wypoczynku nad morzem. Ja wyruszam za miesiąc:tak:

LANA, też bym poszła do dermatologa skonsultować ten pieprzyk :tak:
Szuszu, jak tak lubisz gotować, to może mi na jutro coś upichcisz? :-) Dziś zrobiłam pizze, ale na jutro nie mam pomysłu :baffled:
Karolinkaz dobrze, że nie musiałaś siedzieć długo w szpitalu.:tak: W domu najlepiej.
Devi, gratulacje :tak:

Lana- ja też mam taki odstajacy pieprzyk na boku brzucha,w ciazy tez sie powiekszyl. Nie raz go zachaczalam i sie odrywał..tak jak piszesz poleci troche krwi, przyklejam plasterkiem i sam przyrasta
devi-mój własnie też się przykleił z powrotem jak na razie nic się z nim nie dzieje.
Dziękuje wszystkim za rady:tak:.Poobserwuję go przez kilka dni jeśli coś się zacznie dziać biegnę do lekarza ,ale mam nadzieję ,że wsio będzie O.K:tak: -jak na razie to nawet zaczerwienienia nie ma ale strachu się najadłam :-(
Karolinkaz-witamy z powrotem :-)

reklama
:-D
Od środy rana do czwartku po południu mnie nie było:-D
Przy każdym ktg w szpialu przez całą godzinę mała się wierciła jak cholera, z koleżanka stwierdziłyśmy, że to mała baletnica będzie, prócz serca było słychać pół godziny czkawke i kopniaki cały czas:-D

Do góry