reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dominic ja jak bylam przeziebiona pilam rutinoscorbin, wapno, herbatka z malin i cytrynka, gardlo piskalam bioparoksem i lezalam w lozeczku.
U mnie dzisiaj zapowiada sie ladna pogoda nie tak jak wczoraj tylko lalo i lalo. Udanego dzionka zycze

reklama
Witam w sobotni piękny ranek :-)
dominic-współczuję choróbska :-( na boolące gardełko możesz sobie psikać
TANTUM VERDE ,syropek na przeziębienia dla ciężarnych i karmiących kobietek *spam*(ma same naturalne składniki) a na kaszelek gin mi zaproponował syrop : drosetux,lipomel i chyba prawoślazowy oraz Isla -Cassis dziewczyny kiedys o tym ostatnim pisały ,że są tabl. do ssania i chyba w postaci syropku

Dzien dobry :)
Ospy nie widac :)mam nadzieje ze juz nie wyjdzie :-):-):-)
dominic - dziewczyny dobrze radza, zreszta na wątku o przeziębieniach jest mnostwo cennych rad na ten temat. Gliwice zdrowia życzą :)
A ja kupuje wylacznie w biedronce :tak: takie czasy, i rzadko kupuje firmowe rzeczy. Moze kiedys to sie zmieni.

Kochane, życzę Wam miłego weekendu, ja wyjeżdżam na weekend na działke, córcia kończy jutro 5 lat, będzie tort i imprezka;-)

Witajcie Dziewczynki!
Naskrobałyście-hoho i jak tu każdej z osobna odpisac :-D...
natt trzymam kciuki za dobre wyniki!
Tonya opisz jak tam w szkole rodzenia!
mucha
oszczędzaj się kiedy tylko możesz-wiem,że łatwo pisać,ale Maluszek w brzuszku ma jeszcze troszkę czasu.
szuszu i ja wczoraj łezkę uroniłam...sama nie wiem dlaczego ;-)Udanej imprezki,a dla Księżniczki Sto Lat!
flower witamy serdecznie!!!

Suszu udanej imprezki urodzinowej córci:-)
Naszprycowałam się mlekiem z miodem i czosnkiem i trochę mi już lepiej. Łamie mnie w kościach ale nie mam temperatury więc myślę, że przez weekend wyleżę przeziębienie i że to nie jakieś grypsko. Ale dzisiaj mieliśmy jechać wybierać już mebelki do mieszkania i wszystko się przeciągnie :confused2:

Witajcie, człowiek jak rano nie zaglądnie tutaj, to później pół godziny nadrabia ;-):-)
Szuszu dużo zdrówka dla córci i przyjemnej zabawy :-)
Dominic na przeziebienie proponuję rutinoscorbin, wapno musujące i jakis delikatny syropek na gardło. Można je tez płukać wodą z solą. Co do soków malinowych to faktycznie szkodliwy (wywołuje skurcze)jest tylko napar z liści malin, soki są jak najbardziej w porządku.:-)

reklama
Do góry