reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
z wielką chęcią Bishopka... kocham małosolne i już przebieram nogami !!!!!!!!!!
mucha_nie_siada
kurcze, a mi się zaczęły skurcze dzisiaj i już trwają cały dzień. Mam nadzieję, że to nic złego nie wróży. Są nieregularne i krótkie, ale dosyć bolesne. Nie wiem czy mam się zaopatrzyć w nospę czy co zrobić:|
Któraś z Was ma/miała skurcze i jakoś sobie z nimi radzi/ła?
kurcze, a mi się zaczęły skurcze dzisiaj i już trwają cały dzień. Mam nadzieję, że to nic złego nie wróży. Są nieregularne i krótkie, ale dosyć bolesne. Nie wiem czy mam się zaopatrzyć w nospę czy co zrobić:|
Mucha, skurcze przepowiadające nie powinny boleć. Ja na Twoim miejscu pojechała bym jutro do lekarza, a na razie bierz Nospę i leż.
Daj znać co i jak.
dominic
Mucha, ja na ciągłe skurcze (taj jak bym miała dostać miesiączkę) też brałam nospę i leżałam. No i nie znasz przyczyny więc, jak pisze suszu, lekarz obowiązkowo i jak najprędzej. Trzymaj się Kochana.
A tak w ogóle to dzień dobry Ciężarówki:-)
A tak w ogóle to dzień dobry Ciężarówki:-)
Witam kochane siepnióweczki 
Mnie od kilku dni strasznie twardnieje brzuszek na dole. co podczas kopania maluszka boli. Musze powiedziec o tym lekarzowi..
Od pt chodzimy na szkole rodzenia
dzisiaj kolejne spotkanie. hehe... Moj M. był tak zafascynowany tym co mowi polozna ze nawet sie nie zorientowal jak wyszlam do toalety
hehehe
Mnie od kilku dni strasznie twardnieje brzuszek na dole. co podczas kopania maluszka boli. Musze powiedziec o tym lekarzowi..
Od pt chodzimy na szkole rodzenia
reklama
Witam sie i ja niedzielnie.
Mucha_nie_siada mam nadzieje, ze dzis juz lepiej i skurcze minely albo przynajmniej zelżały.
U mnie chyba tez wyczuwam skurcze, ale to raczej te przepowiadajace no i twardnienie brzuchola. Za tydzien mam wizyte wiec sie dowiem co i jak, mam tylko nadzieje, ze moja szyjka sie nie rozwiera itp. Poza tym to w moim miescie pogoda barowa, wiec nuda na caly dzien zapewniona :-)
Mucha_nie_siada mam nadzieje, ze dzis juz lepiej i skurcze minely albo przynajmniej zelżały.
U mnie chyba tez wyczuwam skurcze, ale to raczej te przepowiadajace no i twardnienie brzuchola. Za tydzien mam wizyte wiec sie dowiem co i jak, mam tylko nadzieje, ze moja szyjka sie nie rozwiera itp. Poza tym to w moim miescie pogoda barowa, wiec nuda na caly dzien zapewniona :-)