reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Smaka tylko robicie :-p
Ja dzisiaj pochłonęłam olbrzymi pucharek pysznych lodów z różnym cudeńkami i zaliczyłam pierwszą opaleniznę. A to na co szłam z koleżanką to były zawody kajakarskie lol.

kurcze, a mi się zaczęły skurcze dzisiaj i już trwają cały dzień. Mam nadzieję, że to nic złego nie wróży. Są nieregularne i krótkie, ale dosyć bolesne. Nie wiem czy mam się zaopatrzyć w nospę czy co zrobić:|
Któraś z Was ma/miała skurcze i jakoś sobie z nimi radzi/ła?

kurcze, a mi się zaczęły skurcze dzisiaj i już trwają cały dzień. Mam nadzieję, że to nic złego nie wróży. Są nieregularne i krótkie, ale dosyć bolesne. Nie wiem czy mam się zaopatrzyć w nospę czy co zrobić:|
Któraś z Was ma/miała skurcze i jakoś sobie z nimi radzi/ła?

Mucha, skurcze przepowiadające nie powinny boleć. Ja na Twoim miejscu pojechała bym jutro do lekarza, a na razie bierz Nospę i leż.
Daj znać co i jak.

Mucha, ja na ciągłe skurcze (taj jak bym miała dostać miesiączkę) też brałam nospę i leżałam. No i nie znasz przyczyny więc, jak pisze suszu, lekarz obowiązkowo i jak najprędzej. Trzymaj się Kochana.
A tak w ogóle to dzień dobry Ciężarówki:-)

Witam kochane siepnióweczki :)
Mnie od kilku dni strasznie twardnieje brzuszek na dole. co podczas kopania maluszka boli. Musze powiedziec o tym lekarzowi..
Od pt chodzimy na szkole rodzenia:) dzisiaj kolejne spotkanie. hehe... Moj M. był tak zafascynowany tym co mowi polozna ze nawet sie nie zorientowal jak wyszlam do toalety :) hehehe

reklama
Witam sie i ja niedzielnie.
Mucha_nie_siada mam nadzieje, ze dzis juz lepiej i skurcze minely albo przynajmniej zelżały.
U mnie chyba tez wyczuwam skurcze, ale to raczej te przepowiadajace no i twardnienie brzuchola. Za tydzien mam wizyte wiec sie dowiem co i jak, mam tylko nadzieje, ze moja szyjka sie nie rozwiera itp. Poza tym to w moim miescie pogoda barowa, wiec nuda na caly dzien zapewniona :-)

Do góry