reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oli jesteś niemożliwa;-)
Ja też o 11 gdzieś tam idę ale zapomniałam na co. Koleżanka mnie wyciąga bo w tym czymś uczestniczyć jej chrześniak. Chyba źle ze mną, wczoraj mi przecież mówiła na co idziemy.
Też mam zaniki pamięci w ciąży także to normalny stan.
Niemożliwa ??? Kochana przecież ja cały dzień leżę na sofie i nic nie robię :sorry2:

reklama
Dzień dobry ranne ptaszki;))
Oli u Ciebie rzeczywiście energia chyba na poziomie 1500
biggrin.gif
Tylko pozazdrościć...
Plaufme ja właśnie wróciłam ze szpitala, gdzie zdiagnozowano mi to nadciśnienie białego fartucha, ale żeby taką diagnozę postawić to przez 24 h musiałam nosić holter - takie urządzenie, które przez 24 h mierzy Ci ciśnienie co 15 - 20 minut, jak się obawiasz to mierz sobie ciśnienie w ciągu dnia i jeżeli coś będzie nie tak to powiedz Ginowi niech skieruje do specjalisty, co do zatrucia ciążowego to rzeczywiście chyba najszybciej rozpoznać początki po podwyższonym ciśnieniu, ale żeby to wiedzieć to trzeba mierzyć, innej rady nie ma. I przede wszystkim się nie martw
wink2.gif

Jak pytałam się mojego ginka przy jakim ciśnieniu mam zacząć panikować (też mierzę sobie w domu) to powiedział, że przy 140. Nie martw się na zapas Plafume tylko mierz ciśnienie regularnie i jak będzie zbyt wysokie dzwoń do ginka. Ja mierzę dlatego, że puchną mi mocno łydki i stopy i też mam lekką schizę z tego powodu. A na uczucie zmęczenia nóg pomaga mi żel z ziaji z heparyną, heparizen. Od ginka mam pozwolenie na jego stosowanie, heparyna nie przechodzi przez łożysko.

Ja 27.08 więc będę mieć trochę łatwiej bo mi, mam nadzieję, wszystko opowiesz o Zdrojach;-)

Hej:)
My już po śniadanku- jadę męża odstawić na przejażdżkę rowerową. Jedzie trasą maratonu co ma być za tydzień dla treningu. A ja może do koleżanki się wybiorę na wieś:) Zaczerpnę świeżego powietrza. A wieczorem mamy gości- fajny dzionek się zapowiada:D
Życzę Wam miłego dnia

reklama
Do góry