reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ja tez sie witam:-)
Mucha ja jako pierworodka nie wiem co to skurcze ale brzuch takze boli od czasu do czasu jak na okres czytalam ze to normlane ale co do Twoich mucha gdzie wiesz co to, zaraz dzwonilabym do gina...daj znac co i jak....
pogoda taka sobie zraaz mykam zabierac sie za obiad.. wczraj bylismy u znajomych wieczorem milo spedzilismy czas i objadlam sie jak nie wiem....;/ a teraz mecza wyrzuty sumienia czlowiek glupi jest...

reklama
W Szczecinie pogoda bajeczna. Grill obowiązkowy na działce:-)
Anna2101 ja mojej połowy to nawet końmi nie zaciągnę do szkoły rodzenia. Poród rodzinny też mu nie w głowie a szkoda bo mi by było raźniej niż tak wszędzie samej.

Dominic choc jestem wqrzona dzis na mkasa na meza :wściekła/y: to musze przyznac ze on bardzo aktywnie chce brac udzial w szkole rodzenia i byc przy porodzie co mnie bardzo cieszy bo tak jak mowisz zawsze to latwiej moze jeszcze sie przekona ta Twoja poloweczka?:-)

Oj i ja tez mam zamiar rodzic z mezem, a wlasciwie to on ze mna :-D Mam nadzieje, ze bedzie nam to dane jak juz sie wreszcie przekonal.Czytajac, ze saga31 jest pierworodka przypomnialo mi sie kim jestem ja - wtórna pierworódka :shocked2: normalnie tak to brzmi, ze hej :-D:-D

Dzięki za odzew. Niestety to są takie skurcze, jakie miałam przed porodem. Stały się silniejsze i częstsze. W nocy nie mogłam spać, bo ciągle łapały.
Dzwoniłam do gin - nospa fore i duphaston, powinnam dać radę do jutra(do wizyty bo muszę iść koniecznie) jak nie będzie poprawy lub będzie gorzej to szpital.
Mam nadzieję, że nie urodzę za wcześnie:|

Cześć kobietki :-)
Mucha-weź koniecznie nospę forte i połóż się -jeśli nie pomoże dzwoń do gina lub jedź do szpitala.Mam nadzieje,że dziś czujesz sie lepiej i wszystko przeszło .
W Świnoujściu pogoda taka sobie słonko świeci ale tempka tylko 9 stopni,może sie jeszcze zwiększy -mam nadzieję :tak:

reklama
Mucha, jak Ci nie odpuściło to ja bym nie czekała do jutra, tak dla własnego spokoju. Pamiętam wypowiedź ginekologa, który mówił, że mieli pacjentkę, która miała skurcze przez 9 godzin i dopiero potem przyjechała - powiedział że gdyby przyjechała wcześniej to by mieli dużo większe pole do działania.

Do góry