reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziekuje dziewczyny za wszelkie podpowiedzi,. Jestem w 1 ciazy i dlatego jestem taka zielona. A te cos to jest tylko na sutku. Mam tez ta ksiazke i chyba to przeoczylam czeka mnie dzisiaj dokladniejsze czytanie

reklama
ja też mam te grudki, i w poprzedniej też miałam. Jak je 'wydłubię' i nacisnę, to leci siara, ale to drugie raczej pomijam. Co nie zmienia faktu, że w pierwszej czyściłam sobie regularnie i teraz też tak będę robić, bo potem jak się zbierało tego za dużo to uczucie było na pograniczu swędzenia i bólu...

Jeszcze raz witam. Jak tam sampoczucie Dziewczyny? U mnie ogólnie dobre, boli mnie tylko głowa i kostki u stóp. Poza tym od kilku dni mam mega zgagę (pomaga kefir, jogurt naturalny i landrynki) i plecy mi dokuczają jak za dużo siedze. Mam teraz schizy odnośnie zatrucia ciążowego (przez te wysokie ciśnienie u lekarza. Jak nie urok to s...

Jeszcze raz witam. Jak tam sampoczucie Dziewczyny? U mnie ogólnie dobre, boli mnie tylko głowa i kostki u stóp. Poza tym od kilku dni mam mega zgagę (pomaga kefir, jogurt naturalny i landrynki) i plecy mi dokuczają jak za dużo siedze. Mam teraz schizy odnośnie zatrucia ciążowego, jak nie urok to s...

A czemu masz schizy dot. zatrucia ciążowego?

Suszu, bo zawsze u lekarza mam wysokie ciśnienie i to mnie martwi. Wracam do domu i jest ok. Już raz dostałam skierowanie na IP i wyszło ok. Wiesz nigdy nic nie wiadomo.

Ja też mam białe grudki na sutkach, ale wydawało mi się to normalne?

Ok, lęce się położyć bo nie wyrabiam na plecy, miłej nocki:-)

Suszu, bo zawsze u lekarza mam wysokie ciśnienie i to mnie martwi. Wracam do domu i jest ok. Już raz dostałam skierowanie na IP i wyszło ok. Wiesz nigdy nic nie wiadomo.

Ja też mam białe grudki na sutkach, ale wydawało mi się to normalne?

Ok, lęce się położyć bo nie wyrabiam na plecy, miłej nocki:-)

Nie martw się, myślę że to tylko reakcja na biały fartuch;-)

Dzień dobry Kobietki:-)
Cóż, boląca ręka nie pozwoli mi dalej spać. Ale jeszcze tylko 23 dni do zabiegu.
Ciekawe, o której wstanie Oli.B;-)

Dzień dobry Kobietki:-)
Cóż, boląca ręka nie pozwoli mi dalej spać. Ale jeszcze tylko 23 dni do zabiegu.
Ciekawe, o której wstanie Oli.B;-)
dominic godzinę temu obudził mnie dwu letni synek :-)
wstawiłam zupę, bo wyruszmy dziś w miasto, może nam się uda dostać do Centrum Kopernik, o 11.00 wielkie budowanie przez dzieci z Lego :-)

Miłego dnia kobitki

reklama
Oli jesteś niemożliwa;-)
Ja też o 11 gdzieś tam idę ale zapomniałam na co. Koleżanka mnie wyciąga bo w tym czymś uczestniczyć jej chrześniak. Chyba źle ze mną, wczoraj mi przecież mówiła na co idziemy.

Do góry