reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dzień dobry Kobietki:-)
...Nie wiem jak to bedzie za kilka tygodni:confused:
Biedroneczka tekst o tym, że ciąża to nie choroba, na bank wymyślił jakiś facet.
Mnie mój bąbel kopie ale jeszcze nigdy nie zadurzyło się aby kopnął tak mocno, że zaboli. Raczej są to miłe kopniaki, które w nocy mnie nie budzą. Szykują się Wam rozrabiaki;-)

reklama
bry !
dzis w nocy elmo zarzygał i zas*ał nam cały gościnny pokój :nerd: rano zdążył też, więc dalej go trzyma .. zamknęłam go na balkonie- oby nie wył :baffled:
wyrwe się o 11 z pracy, żeby do niego pojechać- oby treśc nie wylała się na sąsiadów niżej.. choć może za ich remont to i by się im nawet należalo :-D

Witam sie kochane herbatką :-).
Dziś chyba zdecydowana poprawa pogody,słonko za oknem i 10 stopni-NARESZCIE!!!!!:-)
i niech już nie wraca brzydka pogoda:wściekła/y:
Kobitki z tygodnia na tydz.będzie nam ciężej a najgorsza będzie końcówka w tych upałach ja sie pocieszam tym,że mam jednak termin troszkę wcześniej od większości z Was bo na 30 lipca :tak:ale nie ma co się zamartwiać nie będzie tak źle ja już jedną ciążę z córa przechodziłam latem w najgorsze upały -to było lato -szok temperatury w mieście sięgały zenitu :szok:-urodziłam 17 sierpnia .
Do dziś pamiętam jak klapeczki wtapiały mi sie w asfalt gdy szłam po mieście :-D
Będzie dobrze kochane nic sie nie martwcie najważniejsze ,że nasze bobaski rosna i są zdrowe zresztą sobie poradzimy!!!!!!!!!!:tak:

LANA ja mam 27 sierpnia, masakra. Komunikuję już wszystkim dookoła, zwłaszcza mojemu szefuniowi, że w lipcu i sierpniu leżę w cieniu ubrana w firankę z nogami w jakiejś chłodnej sadzawce. Niech zapomni, że mnie w biurze zobaczy. Laptop, telefon i jego przyjazd do mnie, ja się nigdzie nie ruszam:-p

LANA ja mam 27 sierpnia, masakra. Komunikuję już wszystkim dookoła, zwłaszcza mojemu szefuniowi, że w lipcu i sierpniu leżę w cieniu ubrana w firankę z nogami w jakiejś chłodnej sadzawce. Niech zapomni, że mnie w biurze zobaczy. Laptop, telefon i jego przyjazd do mnie, ja się nigdzie nie ruszam:-p
hi hi hi ale sie uśmiałam z tej firanki i sadzawki :-D
ale to będziesz kochana normalnie sexi plexi taka tylko w firance :tak::-)

Lana ja mam dzien pozniej kurde wczoraj poszlam na spacer z mezem i myslalam ze padne szlam jak slon maz ze mnie sie nabija ze sie chwieje jak kaczka a ja zawsze mu dogaduje ciekawe jak ty bylbys w ciazy i jeszcze tyle nadbagazu mial co ja to sie zamyka i zaczyna tlumaczyc ze pieknie wygladam i glupoty gadam wrrrrrr kurde juz nie czuje sie fajnie a jeszcze ponad 2 miesiace ;/ mal moj tez daje popalic ale znosze to ze stoickim spokojem choc jestem choleryczka;P milego dzionka zajrze dopiero wieczorkiem....
a no i pytanie boli mnie w podbrzuszu tak jak na okres .. biore nospe do wizyty jeszcze 4 dni ma ktos tak???

Witajcie w ten duzo piekniejszy dzionek :-) U mnie juz po malowaniu i sprzataniu.... o zgrozo, myslalam, ze juz urodze :-D nigdy wiecej sprzatania w ciazy :rofl2: co ja gadam, to moja ostatnia ciaza i po porodzie warsztat na strych !! choc maz sie smieje, ze ze strychu mamy sypialnie, to tak troche glupio z tym warsztatem :laugh2:
Lana ja mam dzien pozniej kurde wczoraj poszlam na spacer z mezem i myslalam ze padne szlam jak slon maz ze mnie sie nabija ze sie chwieje jak kaczka a ja zawsze mu dogaduje ciekawe jak ty bylbys w ciazy i jeszcze tyle nadbagazu mial co ja to sie zamyka i zaczyna tlumaczyc ze pieknie wygladam i glupoty gadam wrrrrrr kurde juz nie czuje sie fajnie a jeszcze ponad 2 miesiace ;/ mal moj tez daje popalic ale znosze to ze stoickim spokojem choc jestem choleryczka;P milego dzionka zajrze dopiero wieczorkiem....
a no i pytanie boli mnie w podbrzuszu tak jak na okres .. biore nospe do wizyty jeszcze 4 dni ma ktos tak???
Mnie tez czasami pobolewa i wtedy klade sie i przechodzi, a czytalam w ksiazce " w oczekiwaniu na dziecko", ze jesli nie ma plamien i po zmianie pozycji przechodzi, to wszystko jest w porzadku, po prostu wiezadla sie rozciagaja, czy jak sie to nazywa. Poza tym dziecko uciska juz razem z macica i tak moze byc. I pytanie LANY jaka nospe bierzesz? forte jest silniejsza wiec bardziej pomaga.

Witam sie i ja
Piekny dzionek:-):-). Moze wybiore sie na spacer i zakupy. tylko chyba zabronie sobie wchodzenia do sh hehehe, bo znowu cos upatrzę i kupie dla malej, a w komodzie powoli zaczyna miejsca brakować ;))
Mam nadzieje ze pogoda bedzie coraz lepsza z dnia na dzień bo ja tu sobie lżejsze spodnie kupiłam, a tu zimno przyszło. Mialam problem z kurtka przez te dni, bo wiatrówka sie juz na mnie nie dopina hehehe
Co do pobolewanie jesli podbrzusza, to jeśli nie towarzysza temu plamienia i po no-spie przechodzi to nie stresowalabym sie za bardzo. Polozyc sie odpocząć bo wszystko walśnie teraz nam sie strasznie rozciąga, macica zaczyna uciskać na inne narzady i wogole

reklama
witam sie babeczki
co do kop[ow ja nie narzekam, bo przez ulozenie lozyska mniej je czuje, ale sa bardziej intensywniejsze co mnie cieszy:-D

za to wczoraj troche pochodzilam po miescie i tak mnie brzuch z prawej strony kul (jak kolka) ze myslalam ze nie dojde...

siedze dzis w pracy caly dzieen a takie slonce...zreszta najblizsze dni tez ale co tam ;-)

Do góry