reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Akutan mam nadzieje ze Wiktor do wizyty da o sobie znac ;-)
Bishopka mam nadzieje ze wyniki beda dobre:-)
Ja po dentyscie dziewczyny mialam taki bol u niego i dalej walcze ze nie mam sily caly czas chodze jak struta nie umiem jesc<ale to chyba na dobre mi wyjdzie> z tym ze maly juz glodny i szaleje bo od rana zjadlam tylko platki na mleku....no nic nie bede wam smecic dentysta powiedzial ze z bolem sie pomecze kilka dni :-(

reklama
szuszu- ćwiczenia mięśni kegla przy skracającej sie szyjce chyba nie są wskazane

LANA doczytałam trochę i faktycznie lepiej ich nie robić jak coś dzieje się z szyjką. One dobrze zapobiegają kłopotom szyjkowym, ale jak już szyjka zacznie się skracać to lepiej chuchać na zimne. Dzięki za czujność :-)

Tonya wszystko zaczelo sie w piatek bol nie do zniesienia w sobote wyladowalam u dentysty i robil mi kanalowe mialo przestac bolec ale nie przestalo, dzis mialam swoja umowiona wizyte zeby skonczyc zeby ktore robie od poczatklu ciazy, ale musial z tym robic co kanalowke robl okazalo sie ze nie da mi znieczulenia bo i tak nie pmoze na zywca czysci l kanal ktory okazalo sie jest zapalony poplakalam sie z bolu na tym fotelu, pozniej na koniec dal mi znieczulenie slabsze zeby mi ulzyc w bolu, antybiotykow mi nie moze dac bo jestem w ciazy, zadnych przeciwbolowych tez nie bo ciaza wiec powiedzial kilka dni poboli jesli nie przestanie mam znowu sie zglosic do niego jesc moge tylko lewa strona nie moge nadgryzac tego zeba pocieszyl mnie ze jedyne co dobrze ze ta lewa strone mam skonczona i wyleczona bo inaczej bylo by zle..

Uuuu....to się nacierpiałaś zdrowo....oby ból sam przeszedł. Wiesz co, a może popytaj w aptece czy jest coś co mogłabyś wziąć miejscowo na złagodzenie bólu. Kiedyś smarowałam zęba jakimś ziołowym specyfikiem (wychodziła mi ósemka) na zmniejszenie bólu, ale nie pamiętam nazwy. Może cos takiego byś mogła. No i lepiej zanim weźmiesz spytaj na wszelki wypadek gina...

LANA doczytałam trochę i faktycznie lepiej ich nie robić jak coś dzieje się z szyjką. One dobrze zapobiegają kłopotom szyjkowym, ale jak już szyjka zacznie się skracać to lepiej chuchać na zimne. Dzięki za czujność :-)
TONYA-NIE MA ZA CO KOCHANA :-)
Sagaa-bidulko współczuję z całego serca,bół zęba to najgorsze cholerstwo jakie może być:-(

cześć :-)

miałam kilka dni odwyku od kompa ;-) Święta jak zwykle szybko zleciały, w rodzinnym gronie, u mojej mamy. Mieliśmy jechać do K, ale za późno skończyli robotę na budowie i nie było już sensu jechać na dwa dni 7 godzin w jedną stronę.
Od dziś już sama z mamą, K pojechał do pracy i wraca za 2 tygodnie, jakoś to trza przeżyć...

Kasicia kciuki za Was, trzymajcie się w 2 paku jak najdłużej.

mnie czeka jeszcze wypad do banku, muszę założyć jedno konto :-)

I ja już witam sie po świetach...było miło ale sie skończyło :)
W takim pedzie wyjechalam na swieta ze nie zdarzyłam Wam złożycz życzen :( Wstyd...wiec dziękuje za Wasze życzenia....
stanie dni to wieczne obzarstwi :) Jak przyjechałm na swieta z ciaza nie widoczna to wyjezdzalam z wielkim balonem z przodu :)

kasica- superasnie ze sie odezwalas do nas...trzymajcie sie w dwupaku jak najdłużej :)

reklama
witam
SAGAA wspolczuje bolu u dentysty!
fajnie kobitki ze milo spedzilyscie swieta, ja tez i to w 70% na swiezym powietrzu, takie swieta lubie:tak:
wlasnie dojadam jablecznik ktofry polecilyscie, choc pürzyznam ze jedzac go mam wyrzuty sumienia.patrz watek WIZYTY
jestem zla

Do góry