reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

biedroneczka- a jesli mi leci tylko z jednej piersi..to wszytsko ok?? Bo juz mi przeszlo przez mysl ze moze w drugiej mam juz zpachane jakies kanaliki?? pewnie nie ale pytam :D

Pociesze, ja tez po przymusowym celibacie zwiaznym z globulkami :D Ale dziś już jestem wolna :)
No i tymi goframi mnie rozwaliłaś...ale bym zjadała maniam mniam

reklama
Właśnie wróciłam i powiem wam padam z nóg. Pospacerowałam sobie po sklepach. Zaliczyłam nawet ciucholand i wyszłam z całą torbą rzeczy dla Wiktorka za 37 zł:) Następnie piekarnia, cukiernia i mięsny- mięsko na wielkanoc już jest. W tym roku jesteśmy tutaj nie jedziemy do domku... więc całe gotowanie na mojej głowie. Tylko dla 3 osób :) Jak wracałam do auta jakiś palant mnie zastawił, nawet do samochodu nie mogłam wsiąść, więc otworzyłam drzwi pasażera i trąbiłam na niego. Naczekałam się tyle, że szok. I wychodzi ze sklepu obok jakiś uhahany koleś i że on już odjeżdża, w samą porę bo miałam zadzwonić po straż. Ale mnie zezłościł.
Dominic- uwielbiam szczawiową:D mniam
biedroneczka i devi- współczuję choróbska. Nie lubię tego...
Reportaż miły dla oka. Ale jakoś nie widzę tego przy porodzie...

Czesc wszystkim sierpnioweczka.
Mi tez ostatnio same erotyczne sny sie snia :zawstydzona/y: w koncu przestaly snic sie wypadajace zeby i jak narazie zadnych zlych wiesci nie ma. Zostalam pracownikiem miesiaca i jak to u nas w firmie dostalam platny dzien wolny, postanowilam zrobic dzien mamusiowego odpoczynku, ale jak zwykle cos musialam zrobic w kuchni, cos w salonie i z odpoczynku nici. Troche mnie boli po prawej stronie jakby nereczki, martwilam sie bo jezyk mam zolty, lecz staram sie nie denerwowac i mam nadzieje, ze to tylko wiezadla sie rozciagaja, wizyte u poloznej mam dopiero w maju. Wkurzam sie, bo tu w Szkocji mialam juz dwa USG i to drugie bylo prawdopodobnie ostatnie :( ale sie stesknie za moja pszczolka, jeszcze do sierpnia musze wytrzymac bez widoku jej akrobacji w brzuchu.

nie bylo mnie kilka h a tu tyle postow :szok:
Ja tez miewam sny erotyczne;P i tez jestem uziemiona globulkami od poczatku ciazy z przewrami;-(
Dominic ciesze sie ze zdejmuja szwy ;-)
Akutan porzadki zrobbione okna kurze z szaf polek kuchni itd i juz id razu sobotnie zaliczone:-)no to swietnie ze takie zakupki udane;D
KArolinkaz zaraz mykam czytac co sie to stalo ze taka zla...
WNM wspolczuje ze tak malo raz widzisz swoje malenstwo... co kraj to inaczej;/
Lecem sie kapac bo frend wpada na kaffe:-)

reklama
wykorzystałam chwile ze moj mezus zasnal i umylam 3 okna :-) (nie pozwala mi sie meczyc, a wiadomo jak chlop myje okna) jeszcze mi zostaly tylko trzy ;-)ale to jutro
dominic, bo chyba pytalas o glukoze, to niby robi sie ja od 24 tygodnia, a do ktorego to nie pamietam, ale jak widac na forum rozni lekarze, rozne terminy, wiec nie wiem jak to jest do konca.
Mi wynik po obciazeniu wyszedl 134, a norma jest 140, wiec chyba nie bede musiala powtarzac, bo tak sie tego balam.

Do góry