reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

OJ DZIEWCZYNKI-ale narobiłyście mi smaka na te nowalijki warzywno-owocowe:tak:-pychota!!!!!
Ja też z mężulkiem i córą zdrowo się zawsze odzywialiśmy dużo owoców ,warzyw ,chude mięsko ,dużo rybek i nabiału.Mięsko i rybki to robimy często w parowarze lub na grilu elektrycznym a nie na tłuszczu.W ciąży smaki za wiele mi się nie zmieniły tyle,że trochę słodycze mi od początku odrzuciło ,które uwielbiałam a teraz tak od miesiąca tylko delikatnie podjadam i kawka poszła w odstawkę.

reklama
MONIla przesylam Ci gorace pozdrowienia i mam nadzieje ze wszystko z Wami dobrze i ze szybko do nas wrocisz, brakuje tui Ciebie..

KASICA mam nadzieje ze wszystko w porzadku, odezwij sie kochana!

niby mam wolne ale caly dzien (tzn do teraz >) na nogach- a to w urzedzie cos zalatwic musialam, potem stwierdzilam ze szafki w kuchni wymagaja posprzatania, jeszcze w jednym pokoju mi okna zostaly ale juz sobie chyba odpuszcze, zaraz obiadek musze wyczarowac i corcie odebrac z przedszkola...
a jutro wybieram sie na jednodniowa wycieczke do Kopenhagi, trzymajcie kciuki za lot i pobyt kochane prosze!

oo tak...i jeszcze swieze dobre warzywka:pomidorki, kalafiorki, fasloka mniam
ja od dawna mam straszna chec na fasolke szparagowa mniam, po truskawki pobiegne jak tylko pokaza sie nasze dobre nawet drogie ;-)

Oli.B-oj to naprawde cos dlugo mu idzie hehe, moze jest niereformowalny?:blink::-)
akutan oj to mialas przygode jajkami, cale szczescie ze udalo sie je uratowac i pyszne sniadanko doszlo do skutku

lenka5 oj tak McFlurry - pychotka, jak jutro bedzie ladna pogoda to sie chyba przejde na spacer do McDonalda, takie 30 min spacerkiem dobrze mi by zrobilo a w nagrode lody i po krotkim odpoczynku mozna wracac hehe

Witam się dzisiaj:)

Ale się dzisiaj wkurzyłam! Poszłam rano na badania a Pani w laboratorium do mnie ' o to chyba już końcówka ciąży" No bez przesady... A później jeszcze zauważyłam ,że mam przerysowany bok samochodu... Widać,że ktoś parkował obok mnie tylko mu to nie wyszło:(

A poza tym byłam dzisiaj na basenie:) To w ramach poniedziałkowych postanowień:)

A85 dzięki za wiadomości od Monili. I współczuję negocjacji co do imienia... U mnie jest to samo i chyba nigdy nie dojdziemy do porozumienia...

Monila kochana wracaj do nas bo tęsknimy:)

Kasica mam nadzieję,że u Ciebie wszystko ok. Trzymam kciuki:)

Oli jak tam? Mały się ujawnił? A co do facetów to mój też niereformowalny. Ale sama go sobie wybrałam:) No cóż,ale ja takie typy lubię... Z 'grzecznym' chłopcem chyba bym się zanudziła więc sama jestem sobie winna:)

susumali udanej wycieczki:)

Coś jeszcze miałam zapisać ale zapomniałam:)

A,jadłam dzisiaj u mamci pyszną pastę z sera białego,rzodkiewki, ogórka i szczypiorku:)mniam mniam

akutan to miałas "cichą" jajecznice :-)
tak sobie pomyslalam, wracajac do tych sokow pomaranczowych, ze na kazdym filmie zagranicznym taki sok jest jednym z głownych "dan" sniadaniowych, a poza tym to znalazlam na stronie smyk.pl taki wpis odnosnie diety przyszlej mamy "Owoce i warzywa szczególnie polecane w diecie przyszłych mam: morele, kiwi, maliny, jabłka, pomarańcze, grejpfruty, porzeczki, poziomki, agrest.

Soki dla przyszłych mam: pomidorowy, marchwiowy, wielowarzywny, różne typy karotek, sok pomarańczowy, grejpfrutowy, z aronii, czarnej porzeczki, malin." Wiec pijcie i jedzcie do woli soki pomaranczowe i wszystko z nimi zwiazane :-) ja tez bede.

Hej!
łoj za późno :-D

Zjadłaś wszystko, hehehe?
Susumali, jeszcze go masz, tzn. sernik? Jak smakuje? Niech się trochę moja wyobraźnia nacieszy, jak kubki smakowe nie mogą. No i udanej wycieczki:tak:
Saga, kuruj się kobieto. Nie sądzę, żebyś miała najwięcej z nas kg na +. Nie wiesz ile ja mam, hehehe... Wszystko mi poszło w uda i nogi mi puchną właśnie od d....
realmad2.gif

Kasica, jak tam? Mam nadzieję, że wsio ok.
Monila trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze.

Co do soków, to podobnie jak wy mam ochotę teraz na pomarańczowy i wodę niegazowaną piję. No i z owoców to też cytrusy, ale nie chce mi się chodzić na bazarek. Ale niedługo pójdę na zwolnienie, to będę mogła spacerować na bazarek po świeżynkę. Już się nie mogę doczekać.

2011-04-11_17-11-25_635 (Large).jpg
A to moja mała kompozycja wiosenna na balkon:D
A co wiosna nie chce do mnie przyjść sama, to ja już jej pomogę.
Mam nadzieję, że moje oczy pocieszą się tym obrazkiem jak najdłużej.

Załączniki

• 2011-04-11_17-11-25_635 (Large).jpg
    2011-04-11_17-11-25_635 (Large).jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 29
reklama
maggiemały czasem kopnie, ale Maradona to to nie będzie ;-)
asiacur gdzie na bazarek chodzisz?

A ja dziś rąbnęłam tak, że mam paznokcia zdartego, boli mnie kolano i łokieć :wściekła/y: i nosem przejechałam po ziemi, aż się dziwię, że śladu nie ma :szok:

Mały się ruszył teraz ze dwa razy więc mam nadzieję, że mu nic nie jest po tym moim upadku

Do góry