reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Trzeba się cieszyć- zakwasy miną a mięśnie wrócą no a cały czas w ciąży nie będziemy, więc cieszmy się tym co mamy;D
Niektóre kobietki by dużo dały żeby czuć to co my...

reklama
Akutan - a ja jestem osobistym lekarzem dla siebie samej,bo nikt się mną i dzidzią nie interesuje :-(
Maggie - ja kiedyś mogłam tańczyć i tańczyć , a teraz kolka co chwilkę i w ogóle to dopiero połowa,a ja czuję się jak babcia :-(

Witam sobotnio w świecie słonic :-) jako, że i ja się czuję jak rzeczona :-D
Gratuluje córeczek, może zeswatamy z moim synem później ;-) Ja wpadłam w szał zakupów. Aukcję przegrałam, ale i dobrze, bo w tesco jest wyprzedaż zimy i nakupiłam tam troszkę ciuszków. Do tego na allegro znalazłam babkę z mojego miasta, co ma nowe i uzywane ciuszki z Anglii i zamówiłam u niej kilka rzeczy :happy: Powiem jedna, mój małżon tylko się śmieje jak widzi mnie w akcji i pyta czy już ma brać kredyt, czy jeszcze mamy na życie :-D A tak miedzy nami to się przyznam, ze sama nie przypuszczałam, że dziecko tyle kosztuje. Jakoś wcześniej nie przywiązywałam do tego wagi, ale też inne czasy były i finansowe i w ogóle.
Co do boleści ciążowych to ja (jak juz pisałam) cierpię na rozejście spojenia łonowego, a tu jest ból w kroczu, przy chodzeniu, jak długo posiedzę. Czasami np. po wizycie we wspomnianym wyzej sklepie nie moge podnieść nogi by załozyć majtki, czy cokolwiek. Najgorsze jest to, ze moje boleści miną dopiero po porodzie, o ile w ogóle miną. Więc nie martwcie się chwilowymi boleściami :-) pocieszcie się, że ktoś cierpi, może nie bardziej, ale na pewno dłużej.

Bishopka - ja to samo..nie zdawałam sobie sprawy ile pieniędzy trzeba włożyć w wyprawkę,a co dopiero jak dziecko podrośnie :-D muszę szukać jakiejś lepiej płatnej pracy :-D:-D
Biedna jesteś z tym kroczem,wyobrażam sobie ten ból... mnie jeszcze rozbolał kręgosłup na samym dole..:baffled: grrrr... no nic.. idę szykować obiadek...
Miłego weekendu Babinki :-D

Witajcie:-)

Ja na nogach od rana, co rzadko się u mnie zdarza;) A wy widzę marudzicie jak baby w ciąży!:-D Ale ja robię to samo, bo kiedy jak nie teraz;)

Dzisiaj wpadłam w szał zakupowy. I muszę powiedzieć nawet nie pomyślałam o sobie tylko o moim siusiaku- wszystko dla niego;) Jestem mega szczęśliwa!! A wieczorem wypad z koleżankami!

Udanej soboty mamuśki!!

Witam wszystkie ciężaróweczki hehe ale z nas marudy ale co w końcu tak to jest w ciąży:-)
U nas wiatr wije ale slonko przebija sie co chwile wiec nie ma najgorzej;D
Maly wczoraj tak szalal że :szok: tatusiowi takiego kopa sprzedal ze ryknal nma caly dom z radosci :-D
Potem wylaczyli nam prad przez wiatr na szczescie lapka mielismy naladowanego wiec filma zapodalismy i tak do nocki zlecialo a o 4:20 5 telefonow bo jakas babka nie umiala sie dodzwonic do swojego faceta tak sie wqrzylismy z moim P ze nie umielismy zasnac i tak do D... jestesmy niewyspani ale humorki na szczescie dopisuje:-)
Ja jak zwykle juz po sptrzątaniu czekamy an zanjomych mają wpasc na kawe a pozniej nie wiem:p udanej soboty jutro pewno nie bede miala za bardzo czasuz eby wpasc wiec i milej niedzieli Wam zycze:-)

reklama
Witajcie :-)
To chyba nie forum sierpniówek ale "narzekaczek" ;-) Ale co tam, dziś i ja dołączę...mieliśmy w planach z M. wypad do IKEA żeby za mebelkami dla małego się rozejrzeć, a tu nici...od rana mam taki katar, że leje się ze mnie, oczy mi łzawią i zaraz skończą mi się chusteczki :-( Wolę się w takim stanie nigdzie nie ruszać, tym bardziej, że dalej wieje....oby na katarze się skończyło

Do góry