reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
czesc
bylam w czwartek u prawniczki i ... ona nie zajmuje sie takimi sprawami i posluchala, spisala co trzeba wzielam nr tel i w piatek mialam miec tel bo miala sie skontaktowac z kolezanka ktora specjalizuje sie w tego typu sprawach..... nie mialam zadnego tel!!!!

w piatek bylismy w spoldzielni - podagalismy z kobieta, w pon zawoze pismo z dokladnymi wyjasnieniami kiedy Rafal nie przebywal w tym mieszkaniu i kiedy sie wymeldowal, mowila ze moze cos nam pomoze, ze po eksmisji ich radaca prawny bedize sie zastanawial czy moj maz bedzie solidarnie odpowiadac- i obiecala ze wtedy skontaktuje sie z nimi zebysmy mogli ewentualnie pogadac z radca prawnym i.... zobaczymy

Marcelina- my dlugo zastanawialismy sie nad imieniem dla malenstwa (dziewczynki) i zostanie Maja, nie wazne ze tyle dziewczynek tu ma dostac to imie- dla mnie to znak ze ludziom sie tez tak podoba jak nam
Blackberry- ja tez obawiam sie ze u nas tez dojdzie do tego ze bedziemy musieli placic, chociaz mam cicha nadzieje ze sie uda tego uniknac,albo chociaz wynegocjowac zeby po polowie to rozsadzili...

u mnie dalej zalamanie pogody, wieje ze glowe urywa
dzis w nocy i do poludnia mialam wielkiego dola, teraz troche lepiej ale nie do konca, a powodem jest z emoj maz nie chce sie kochac - twierdzi ze ma blokade bo w srodku jest dzidzia echh- slyszalam ze niektorym facetom to sie zdarza ale dlaczego akurat mojemu!!!!!??????

u mnie też nadal chłodno i wietrzysko. od jutra ma ponoć się poprawić pogoda. wreszcie.

hm... może będę jakimś dinozaurem, ale ogólnie to nie mogę na mojego narzekać, ideałami nie jesteśmy, bo przecie było by nudno ;-) ogólnie to się dogadujemy. To ja jestem tą, co się czasem czepia, którejś coś nie pasi i ma humorki, a mąż dzielnie to znosi :-p

witam narzekaczki, ja mysle ze to przez ten wiatr!

u mnie sloneczko i od razu nastroj lepszy- po sniadanku bylam z corcia 3 godziny na placu zabaw, potem obiadek, zakupki z mezem i pieczenie pysznego serniczka, a na wieczor wczesny mnie wzielo na mycie okien- prawie wszystkie wymylam he he

KAROLA dobrze ze sie dowiadujesz wszedzie o mozliwosci, mam nadzieje ze ktorys z tych prawnikow pomoze WAM!

Ja tez poki co nie dolacze do grona problemow malzenskich, gdyby nie moje hormony i moje jazdy to z Moim mezem wszytsko Ok ;-)
A tym co maja problemy szczerze wspolczuje i zycze sily oraz wiary.....

reklama
Też nie mam problemików. Raczej jest w drugą stronę:) Zawsze było dobrze, a teraz jest tylko lepiej.
Dzisiaj byliśmy na zakupkach, kupiliśmy Wiktorkowi pierwsze ciuszki- na razie tylko 3 sztuki ale to już u nas progres.
Zjedliśmy wcześniej pyszny obiadek a później deser podczas zakupów i tak minął dzień.
Miłej nocy

Do góry