reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Co do snow to mi wczoraj snił sie mały aniołek ktory siedział po turecku w moim pokoju, tzn mial biala koszulke, blond wloski do ramion (troche jak Rubik:-D:-D) nie mial skrzydel ale wiedzialam we snie ze to anioł i patrzyl na mnie, nic nie mowil ani ja do niego, wkoncu sie obudzilam... To moj pierwszy sen od dawna dlatego go zapamietalam i jak szukalam interpretacji to wszedzie pisalo powiekszenie rodziny... Moze cos w tym jest:-)

Witam dziewczyny po tygodniowej przerwie ponieważ dostałam się do szpitala:-(
Z soboty na niedziele w nocy poszłam się załatwić, nic mnie nie bolało, patrze a tu krew z moczem i na papierze:szok::baffled: - bardzo się przestraszyłam co z dzidzią. Szybko trzeba było załatwić opiekę na noc do córki i jechać do szpitala. W niedziele rano z niecierpliwością czekałam aż mały da mi znać że nic mu nie jest:happy2:. W szpitalu leżałam do środy, w szpitalu jak w szpitalu każdy lekarz mówi co innego. Jeden chciał mnie zostawić do piątku (bo jeszcze plamię) a ordynator mnie wypuścił. Po wyjściu ze szpitala pojechałam do mojego lekarza który mi zrobił usg zwykłe, dopochwowe i zbadał szyjkę (w szpitalu też miałam usg). Krwawienie było spowodowane z łożyska które jest nisko osadzone 3,5mm od ujścia szyjki macicy (w szpitalu mówili 6-8mm) ale nie jest jeszcze przodujące, szyjka jest miękka ale o dobrej długości za dwa tygodnie zobaczymy wszystko jeszcze raz. Narazie mam się oszczędzać, leżeć i nic nie robić. Łożysko może się jeszcze podnieść bo cały czas macica się jeszcze rozwija (jestem dobrej myśli że się podniesie:tak:, bo inaczej krwawienia by się mogły zdarzać). Acha z dzidzą wszystko dobrze, krwawienie nie wpłynęło na jego rozwój waży teraz 580g.
Myślę, że Monila też szybko do nas wróci z dobrymi wiadomościami, trzymam kciuki:tak:

sylvi.b współczuję wiem jak takie sytuacje potrafią przerazić ale najwazniejsze ze juz wszystko dobrze i maluchowi nic nie jest... Na pewno wszystko juz bedzie ok, dbaj o siebie:tak:

Witam i tutaj :-)

Malgosia - trzymam kciuki za udaną wizytę ! :-)
Sylvi - dobrze,że już jesteś w domku... teraz spokojnie sobie wypoczywaj i się relaksuj !!!!
Maggie - fantazjować o innym facecie..Ty niedobra, Ty Ty :-D
Aga - udanej przeprowadzki, uważaj na dzidziusia!

Jeśli chodzi o sny to zawsze mam głupie, ni z gruszki ni z pietruszki, czasami z podtekstem erotycznym :-D , czasami ktoś mnie goni, a ja nie mogę uciec, czasami się kłócę...ciekawe czy dzidzia odczuwa napięcie,bo ja się martwię,że przez te głupie sny dzidzia będzie nerwowa...

Miłego dzionka!

cześć

ja już po połówkowym :-) dzidzią jest wszystko dobrze, ma 0,5 kg i mierzy 19 cm no i hit... że to dziewczynka
staram się nie nakręcać, zachować spokój i poczekać, bo przeciez w 14 tyg powiedziano, ze chłopiec ;-)

u mnie dziś parszywie wieje :-( oby z tego deszczu nie było.

reklama
Do góry