reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jestescie szczesciary ze Wasze Malesntwa ladnie sie ukladaja na bad. Moja kruszynka caly czas sie wierci kreci i na 80% ma byc kobietka. M chcial chlopaka ale juz mowi do brzuszka Maja allbo nakarm moja dziewczynke. Mamy juz pare rozowych ciuszkow, jak bedzie chlopczyk to dokupimy niebieskie :)

reklama
jestem po spotkaniu z prawnikiem
i... mam ochote sie poryczec.... i isc udusic szwagra.....
wg prawnika praktycznie nie mamy szans zeby sie uchronic przed nieplaceniem tych dlugow... moze jedynie moj maz napisac podanie do spoldzielni w jakim czasie nie przebywal w tym mieszkaniu i dolaczyc do tego jakies dowody i napisac ze nie poczuwa sie do splacania dlugow brata, ale.... i tak prawniczka marnie to wszystko widzi

kurde ledwo powstrzymuje lzy- po pierwsze nie wyobrazam sobie zeby splacac czyjes dlugi, po drugie za kilka miesiecy na swiat przyjdzie malenstwo a ja bede osoba bezrobotna i ledwo bedziemy mieli sie z czego utrzymac a tu jeszcze niby splacac cos nie swojego....to chyba jakis zly sen....:-(

Karolap, w perspektywie spłaty takiej kasy, ja na Twoim miejscu skonsultowałabym to jeszcze z drugim prawnikiem (adwokatem albo radcą prawnym).
Nawet, jeżeli samo roszczenie o zapłatę tej kwoty jest zasadne, to może trzeba sprawdzić np. czy te kwoty się nie przedawniły, czy zawiadominie Was o sprawie sądowej było prawidłowe (skoro przyszedł do Was komornik to wcześniej pewnie taka sprawa była) itp. - o ile tego sobie dziś nie powyjaśniałaś.

Jestescie szczesciary ze Wasze Malesntwa ladnie sie ukladaja na bad. Moja kruszynka caly czas sie wierci kreci i na 80% ma byc kobietka. M chcial chlopaka ale juz mowi do brzuszka Maja allbo nakarm moja dziewczynke. Mamy juz pare rozowych ciuszkow, jak bedzie chlopczyk to dokupimy niebieskie :)

jak u nas bedzie dziewczynka to też bedzie miala na imie Maja :-)

Lemoniada- tak sprawa odbyla sie dokladnie 14.02.2008 roku o czym dowiedzielismy sie z pisma od komornika, bo moj maz nie przebywal w tamtym mieszkaniu, a na tamten adres szly wszytkie listy, ktorych nikt nam nie przekazal... sprawa odbyla sie zaocznie(bez mojego meza i podejrzewam tez bez jego brata)

weszłam przed chwila na watek plec naszych maluszkow - kurcze ile dziewczynek bedzie mialo na imie Maja hehe, mam cicha nadzieje ze moze moj szkrab tez bedzie pszczółką;-)

hejka, no Maggie kto wie... ;-):-D
mi za to się śniło, że mąż mnie zdradzał i miał w nosie i chciałam się z nim rozwieść i miałam taki wielki brzuch do tego... co się nastresowałam w nocy...

reklama
Do góry