reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
P1040735.jpgP1040737.jpgP1040739.jpg
Prosze oto on;-P
Dali powodzonka na wizycie;-)
Devi to miałas nocke... Ja tez nie umiem ostatnio spac;/

Witam z rana
Saga bardzo fajny rowerek :)), naprawde fajny pomysł :))
Dali mi sie wlaśnie od dawna podobalo imie Rozalia, no i napewno nie bedzie narazie dużo Rozalek , bo tak jak chodzilam po patronazach u niemowlaków w tamtym roku to najwiecej bylo Julek i Oliwi co ktoras dziewczynka miala tak na imie ;))

Maggie Biedroneczka dziekuje:-) <zawstydzona> ciesze sie ze Wam sie podoba;-)
Ja teraz myskam bede wieczorkiem albo popoludniiu;-)

sagaa wow!! poproszę "przepis" bo za 3 tygodnie też idę na roczek:-D

Ja za chwilę na zakupy i L4 zanieść do pracy.

A wczoraj wybrałam się z koleżanką na zakupy i mam kolejne dżinsy ciążowe- tym razem bez pasa ciążowego tylko kończące się pod brzuchem, legginsy i 2 bluzki, a do tego buty! A jechałam tylko po kurtkę wiosenną;) której nie kupiłam, ale nie moja wina, że nic mi się nie podobało, a z pustymi rękami wracać nie będę;) To ze mnie chwalipięta:zawstydzona/y:

A gdzie Monila?

kurcze- gdzie wy te wszystkie ciazowe rzeczy kupujecie, głównie chodzi mi o bluzki...ja nic nie moge dla siebie zanalezc...ale zbyt bardzo chce cos wybrac z 'normalnych' rzeczy :/

devi niekoniecznie, ja też wybieram normalne rzeczy i zawsze biorę swój standarwdoy rozmiar i o jeden więcej, bo a nuż wejdę do tego mniejszego:-D i tak też było wczoraj, akurat wszystko kupiłam w H&M.

reklama
witam wszystkie sierpnióweczki:-)!
widzę że już większość z Was ma wybrane imiona dla przyszłych pociech, a ja nawet nie wiem jeszcze kto u mnie mieszka...:-(.

dzisiaj zła jestem, bo znowu nie mamy praktycznie szans, żeby dostać się do publicznego przedszkola, masakra jakaś.

wszystko na to wskazuje, że u mnie już na stałe zagościły skurcze przedporodowe.mam ich przynajmniej kilka w ciągu dnia.
i dół brzucha często mnie pobolewa, ale podobno tak jest przy niskiej ciąży, a ewidentnie maluch siedzi niziutko.

Do góry