reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

czesc
wczoraj udalo mi sie w koncu umyc okna w kuchni i w duzym pokoju - w koncu nie wstydze sie przed sasiadami, firanki zmienione - powiedzmy ze mam juz wiosne w domku;-)
dzis o maly wlos nie poszlabym do kosciola bo zapomnialam o przestawieniu zegarka, ale szwagier mnie uswiadomil i szybko sie uwinelam i pomaszerowalismy z mezem- taka ladna pogoda az milo spacerowac
a teraz uciekam - trzeba sie poprzytulac do meza zeby starczylo na dwa tygodnie :-(
milej nocki do jutra papap

reklama
Witam o 5:07 starego czasu.zrobiłam kanapki dla męża i już nie żadne.na 9 wizyta.pije kawke i marzne.
Biedroneczka...wybrałas najcudniejsze imię na świecie.moja ciorcia tak miała sie nazywać ale mój tata skutecznie mnie do tego zniechecil....poprostu to imię nosiła znienawidzona przez niego członkini naszej rodziny,której ja nawet nie znałam....ale no udało mu sie.ale imię tak czy siak jest cudne i aż sie wzruszylam ze komuś tez sie podoba.

Cześć dziewczynki :)

Oli - mam nadzieję że już lepiej :-)
LANA- super że już jesteś :-)

Zapraszam na poranną kawkę

witam z poranną kawusią

Wyleżałam sie przez cały weekend i pomogło na dolegliwości brzuszkowe, musze sie jednak oszczedzać.

szuszu - wieksze mieszkanie czy domek?? i nie szalej z porzadkami bo potem brzuszek ucierpi:tak:

plfaume - wypocznij w łózku napewno pomoże

a my na imie jeszcze nie jestesmy zdecydowani:-( jakos tak dziwnie z Kubusiem jak byłam w ciązy to od razu wiedziałam i juz mogłam sie zwracac imieniem do brzucha:tak:hmmmmm

Witam poniedziałkowo słonecznie wiosennie i mega leniwie... oj week jak zwykle na duzych obrotach w spobote goscie w niedziele roczek i do tego dwie kijowe noce ;/
Oli jak tam samopoczuciemam nadzieje ze lepiej??
Lana witaj wsrod nas spowrotem, kolezanka miala tak samo tylko troche pozniej zaczela jej sie skracac i lezala co jakis czas w szpitalu i urodzila tydzien przed terminem;-)

Dzień dobry- no sagaa masz fotke ??
a85- czekamy na relacje :)
Monila- gdzie jestes?? Wszystko ok??

Ja mam nie przespana noc..nie dosc ze czas skrocili to ok. 23 wylaczyli nam prad a ja to panikara jestem..wyobraznia zaczela dzialc a ja nie moglam spac tylko nasłuchiwalm..co sie wtulilam w P. i przysenalm to prad sie wlaczal na 15 sekund wszytskie urzadzenia zrobiły "piiiii" po czym prad sie wylaczal na kolejne 30 min i tak przec cala noc...zasnelm dopiero kolo 2-iej :/ Rano nie mogla wstac :(

reklama
devi - ale miałaś noc jak w prawdziwym thrillerze :)

faktycznie co jest z Monilą ?

A ja po raz pierwszy odczułam zmianę czasu akurat miałam zjazd na studiach podyplomowych w ten weekend i w niedzielę myślałam, że nie wstanę masakra :szok:

Do góry