reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ojej..też zaczęłam dzisiaj 20 tydzień:-)
szuszu, ale ten czas leci ;-), tak sobie pomyślałam, że mogłybyśmy się umówić na jakiś plac zabaw z naszymi dzieciaczkami jak się troszkę cieplej zrobi ;-)

A ja jutro 21
yahoo.gif

reklama
Witam się wiosennie :-):-):-)

Ale czadowa pogoda za oknem, trzeba koniecznie na spacer iść. Ktoś pisał, że w Krakowie wciąż zima panuje...zapraszam na wakacje do zachodniej części Polski :-)

Myszka kciuki zaciśnięte i oby był synek jak tak Ci się marzy &&&&&

AniaWM witaj u nas :-) Co do ruchów maleństwa, to chyba normalne, że na poczatku nie czujemy ich regularnie...spróbuj zjeść troche czekolady a potem usiądź wygodnie i się nie ruszaj - na mojego działa jak nic ;-)

No to półmetek ciąży też mam za sobą...o kurcze, jak ten czas szybko leci, nim się obejrzymy a będziemy rodzić :-)

szuszu, ale ten czas leci ;-), tak sobie pomyślałam, że mogłybyśmy się umówić na jakiś plac zabaw z naszymi dzieciaczkami jak się troszkę cieplej zrobi ;-)

A ja jutro 21
yahoo.gif

Oli, dobry pomysł, ja bardzo chętnie, tylko niech się wreszcie przeprowadzę:-) Ty na Żoliborzu mieszkasz? Ja od tego tygodnia Śródmieście;-)
Pamiętam, że na forum trafiłam chyba w 5-6 tygodniu, a tu już półmetek za nami;-)

Oli, dobry pomysł, ja bardzo chętnie, tylko niech się wreszcie przeprowadzę:-) Ty na Żoliborzu mieszkasz? Ja od tego tygodnia Śródmieście;-)
Pamiętam, że na forum trafiłam chyba w 5-6 tygodniu, a tu już półmetek za nami;-)
O to super to blisko mamy do siebie :-) Ja jakoś w 4-5 tyg. ale czas leci cholera

ależ ten czas leci...
dzięki Devi za pocieszenie, wiesz byłam u lekarza i niby wszystko ok, a następnego dnia też nie mogłam ani chodzić ani siedzieć.

Oli B., Szuszu też bym do Was dołączyła, tylko że mam trochę dalej, bo wyniosłam się pod wawę. Ale jak się cieplej zrobi, to może się zmobilizuję...:-), co Wy na to?

witam w wiosenny słoneczny dzień:-)

Ja od rana na pełnych obrotach: młodego wyprawic do przedszkola dobrze ze mężuś w domku to zawiózł :-D potem spotkanie z klientami i teraz nareszcie w domku więc mogę troche pobuszowac na kompie. A ja dzisiaj jakis duzy brzuszek mam :-) wreszcie wiadac że w ciązy jestem:-) a nie ze zimowe zapasy tłuszczykowe

trzymam kciuki za wszyskie wizyty u ginka i same dobre wieści:tak:
pozdrowionka

nadrobiłam zaległości i idę teraz brać się za porządki i obiad. córcia od rana zdążyła zrobić plac zabaw w każdym kącie... ehh.

ja też bym już chciała wiedzieć kto u mnie mieszka w brzuszku, ale to dopiero za 2 tyg...

Hejka!

Myszka - trzymam kciuki za wizytę i żebyś miała chłopczyka :-)

U mnie dzisiaj bez słonka,ale ciepło 13'C więc zamierzam wypić kawkę i iść do miasta,bo muszę zrobić sobie zdjęcia do paszportu.
Moja dzidzia pięknie dawała o sobie znać wczoraj i dzisiaj,więc już się uspokoiłam :-):-)
Życzę Wam miłego ,pierwszego Dnia Wiosny :-):-)

Wiosna cieplejszy wieje wiatr, wiosna znów nam ubyło lat:-D

Wkońcu mamy wiosnę:-)
Mam nadzieję, że humorek mi się poprawi, bo osatnimi dniami to chodzę zmierzła i szybko mnie idzie z równowagi wyprowadzić, a obrywa D.:confused2:

Myszka- powodzenia na wizycie, neilaaa również, bo chyba dziś też na Ciebie pora;)

Słonecznego dnia!!!:tak:

reklama
karolaola dokładnie i mam nadzieje że maleństwo zrobi prezent na pierwszy dzień wiosny i ładnie ustawi się do zdjęcia.
myszka przynieś dobre wieści :-)

U mnie jeszcze za oknem wiosenną aurę psuje to coś co przypomina śnieg, ale mam nadzieje że jak słoneczko jeszcze poświeci tak jak teraz to wieczorem nie będzie już po nim śladu.
Nie mogę się doczekać, aż wszystko tak pięknie się zazieleni.

Do góry