reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam z rana
Za oknem ładne słoneczko :)), a ja przy malym sniadanku. Zastanawiam sie czy nie przejść sie potem na spacer i na zakupy. Może zajrzę tez do lumpeksu niedaleko mnie, maja tam często fajne ciuszki dziecięce i to w bardzo dobrym stanie i powiem wam że często firmowe ;-)

reklama
Witam sie:-):-) Mam dzis o 12 wizyte i byc moze poznam juz płeć... Prosze trzymajcie kciuki za mnie bo jak zwykle sie czymś martwie:-(Acha, licze po cichu na synka:zawstydzona/y:ale to i tak nieważne, bede na siebie zła, że sie nakręciłam:wściekła/y: Miłego dnia wszystkim:-)

witam się po weekendzie! mi też pewnie będzie ciężko Was nadrobić po tych dwóch dniach. coś mnie brzuch pobolewa i chyba macica mi się stawia, ze 3 razy mi się tak dziwnie zrobiło wczoraj...

myszka- to trzymamy kciuki na wizycie
lenka- pobolewanie w podbrzuszu chyba wiekszosc z nas teraz przechodzi..nie martw sie ale obserwuj :) Mnie ostanio tak bolało ze nie bylam w stanie chodzic, wyprostowac sie

gratuluje wszystkim przyszlym sierpniowym mamom!! i serdecznie pozdrawiam w ten piekny wiosenny dzien :happy:
a przy okazji sie tez do was zapisze :tak:
mam na imie ania i jestem w 20.tygodniu swojej pierwszej ciazy, wyliczona na 6 sierpnia... od niedawna zaczelam czuc malenstwo... dopiero zadko i bardzo delikatnie, ale i tak to tak niesamowite uczucie! :-) cudo!
chociaz zaczelo mnie troche martwic, ze tak kilka dni cos wieczorami czulam a od przedwczoraj jakos nic... a moze po prostu nie wiem co czuje :zawstydzona/y: powinnam sie martwic? jak to u was z tymi ruchami?

czesc
u mnie dzis piekne sloneczko az chce sie wyjsc na dwor
z samego rana maz znajomej przywiozl mi pelen karton ciuszkow dla maluszka ;o)
a teraz siedze i probuje sie od 15 min dodzwonic do przychodni- prywatnej zeby umowic sie do rematologa juz mi zjadlo 4.30 z konta bo czekalam na polaczenie 7 min a teraz znow zajete beznadzieja, oby tylko udalo mi sie na ten tydz umowic bo to co mam na dloni to jakas masakra a w nocy to plakac mi sie chcialo tak swedzialo drapalam i mialam wyrzuty sumienia

oooo wiecie wypelnilam formularz na ich stronie z prosba o kontakt - wlasnie zadzwonila kobieta i jutro mam wizytke o 17.00 - tak to rozumiem :o)

czas sie ubrac i posprzatac w mieszkaniu przez to ze bylam wczesniej te 3 dn w szpitalu to mam taki balagan, ze szok - szczegolnie lazienka nie moge na nia patrzec ale w sob dalam sobie spokoj zeby czasem nie wrocic do szpitala...

pozniej sie odezwe trzymajcie sie cieplutko

reklama
Do góry