reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam :)
A85 przykro mi,że nic nie załatwiliście. Może jeszcze się uda... Kurcze zapomniałam w ogóle o obrączkach:) Muszę się zacząć rozglądać:)
Mi tam nie przeszkadza,że w post bo będzie tylko kilka osób i sam obiad. A może w przyszłym roku jakieś weselicho. Chociaż znając nas to nigdy się do tego nie zabierzemy:)

reklama
Czesc dziewczynki :) a ja dzis pierwszą poranną kawkę pije :) jak fajnie :-)
Wczoraj byl super wieczór, kolezanki przyszly z dziecmi i byla imprezka babsko - dziecieca. Mysmy pogadaly, dzieci sie wyszlaly - tego mi bylo trzeba. Kontaktu z ludzmi.:-D
Juz sie nie mozemy doczekac wtorku i wizyty. Bardzo bym chciala zeby mi lekarz potwierdzil ze bedzie dziewczynka :-) bo ostatnio bylo ze jest ale nie na 100 %.
My juz mamy obraczki bo nam tesciowie kupili ale jakos nam sie do daty slubu nie spieszy ;-)
milego dzionka i przesylam piekne sloneczko

Hej :) Ja już ostatni dzień w pracy . Byłam w środę u lekarza bo w poniedziałek coś mi tak ciurkiem pociekło . Poszłam to toalety i całą bielizna zalaną miałam , taka wodaa .. No i doktor powiedział że z mojego opisu wygląda to jak płyny owodniowe , zrobił test ale się okazało że to nie to , zrobił USG i z dzidzią jak najbardziej w porządku . Być może było tak że troszeczkę popuściłam moczu . Ale w razie Wuu dał mi skierowanie do szpitala . Więc w poniedziałek kłade się . Czy może Wy też tak miałyście jak ja ??

i ja witam, jeszcze z łóżka :) P. w nocy pojechal na targi...niby 3 dni a ja sie poplakalam ze tak sama zostane :/ jak ja tego nie lubie :(
on zapracowany, wieczorkiem imprezki a ja tu sama rozmyslam i pewnie nawet nie bedzie czasu zeby chociaz rozmowa telefoniczna mnie podniosl na duchu :/

Nie cierpie siedziec w domu bo 2 razy wiecej jem :/ juz zjadlam 3 kanapki i jogurt i najchetniej dalej poszlabym buszowac w lodowce....trzeba cos konkretnego zaczac robic.

Ewa-fajnie ze wizyta kolezanek sie udala i sie troche rozerwalas :)
mal-gosia-zdrowka...nie daj sie chorobie :)
gosiek- mi sie leje ale nie azw takich ilosciach i zwykle z rana...jak wstane to po nogach leci ale u mnie to raczej sluz. No i w ciagu dnia musze zmieniac wkladke bo tak wilgotno jest. wczoraj bylam u gin i nie widziala nic nie pokojacego, tylko infekcje drozdzycowa mam. Gdzie idziesz do szpitala?? na brochów??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry