reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam sie z rana - mysle, ze te swedzace brzuchy to juz czas traktowac jakims kremem na rozstepy - bo teraz to juz na pewno zaczna nam rosnac...
ja na razie nie robie zdjec brzuszka bo ledwo wystaje...jak cos bedzie widac to zaczne robic...
a co do snow to ja budze sie czesciej teraz w nocy ale na razie nic mi sie nie sni charakterystycznego... a szkoda - bo moze bylaby jakas historia ciekawa do opisania...

reklama
cześć dziewczynki :-)
Kupiłam wczoraj poduchę rogala jest super,ma śliczną błękitna welurową,odpinaną poszeweczke i wypełniona jest antyalergicznym granulatem perełkowym.Bardzo duża bo ma aż 170 cm.Piewrwsza nocka już na niej przespana-naprawdę jest warta zakupu,kosztowała 89 zł.:tak:
Od kilu dni wyczaiłam ruchy mojego bobo:tak: takie pojedyncze puknięcia-nie wiem jak to opisać ale napewno nie są to jelita czy flaczki,to samo poczułam już w zeszłym tygodniu ale nie byłam pewna czy to napewno to- teraz już wiem ,że to maleństwo daje znać o sobie:-).Jak na razie czuję to bardzo rzadko bo tak z 2-3 razy w ciągu dnia nieraz w nocy.

Dzień dobry :-)
Muszę się pochwalić! Wczoraj wieczorem poczułam pierwsze łaskotanie motylków :) Śmieszne i piękne uczucie.
Dziś wizyta i gina :-D

Jestem tu jeszcze nowa, powiedzcie dziewczyny o co chodzi z galerią sierpnióweczek? Czy to moderatorka zatwierdza członkostwo? Chciałabym zobaczyć czy tylko ja mam taki brzucho tak wcześnie.

Miłego dnia! :-)

reklama
Do góry