reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dzien dobry:) ojj nie było mnie jeden dzień a tu tyle napisane ze teraz was nie dam rady nadrobić..;) ja właśnie przy śniadanku... u mnie pogoda marna;/ ehh od samego rana głowa mnie boli ze szok... Milego dnia ciężarówki;)

reklama
Dołączam do Was Sierpniowki :) Mam na imię Karolina i jestem z Gdyni. Termin mamy na 28 sierpnia :)
W następny poniedziałek idę na badania prenatalne nieinwazyjne. Czy któraś z Was już była? Zastanawiam się czy jest to USG dopochwowe czy już jazda po brzuszku.

czesc!!!! bardzo goraco cie witam bo wreszcie dolaczyl ktos z gdyni i na dodatek moja imienniczka:-) ja mam termin na 25 sierpnia - moze spotkamy sie w szpitalu hehe
co do badan prenatalnych - ja bede o nich rozmawiac z lekarzem na najblizszej wizycie
asiacur -Dostalam ksiazeczke od poloznej a w niej lista rzeczy "akazanych", i jest tam miedzy innymi jajko na miekko, wartobka, i kilka innych ale nie pamietam bo tamtych rzeczy i tak nie jadalam prawie w ogole wiec mi wypadlo jak znajde ksiazeczke to wypisze wszystko - jesli chcesz

co do jajek ja zanim dostalam ta ksiazeczke to bylam nieswiadoma i jadlam duzo takich jajek

na kilka dni sie z wami pozegnam - jade do mamy a tam nie mam neta, chyba ze jak bede u kumpeli to zajrze na sekunde
jesli nie to do usluszenia w pon

ps. zab madrosci chyba zaczyna mi odpuszczac, trzymajcie kciuki zeby dal mi spokoj;-)
papap

czesc!!!! bardzo goraco cie witam bo wreszcie dolaczyl ktos z gdyni i na dodatek moja imienniczka:-) ja mam termin na 25 sierpnia - moze spotkamy sie w szpitalu hehe
co do badan prenatalnych - ja bede o nich rozmawiac z lekarzem na najblizszej wizycie

Hej :-D A gdzie planujesz rodzić? Ja w Wejherowie, prowadzi mnie tam dr Wajlonis. Ide do niego teraz w czwartek na kontrolę, a w poniedziałek na prenatalne do dr Preisa. Kazał mi przyjść w 13tc. Wg opinii lekarzy jest jednym z lepszych, opowiem jak było po wizycie :-)

Maua2011 Witamy w naszym gronie;)

Jejciu dziewczyny ale się zle czuje ..;( katar mam głowa mi pęka i te okropne uczucie zimna..ehh..śniadanie nawet mi nie chciało wejść..;( ehh dziś będę cały dzień leżeć..

Cześć Dziewczyny!
Myślałam,ze jestem sama z tym bólem w okolicach kości ogonowej, od razu mi lepiej,w kupie razniej hihi,
asiacur jak to mialas problem z kością po porodzie?to tak cały czas bolalo i jeszcze po?
Mi dalej słabo :( ledwo chodzę po pracy, a dzień zaczęłam od przywitania z miską :( a myślałam,ze w 2 trymestrze już będzie lepiej...

Monila a Ty co wczoraj się nie odzywalas???

a85 nie odzywałam się bo mężuś miał wolne i byliśmy na zakupach i u rodzinki cały dzionek zajety.. a wieczorem byłam tak padnięta ze poszłam odrazu spać..:) a dziś mam skutki wczorajszych szaleństw jakieś przeziębienie mnie bierze;/

reklama
a8 współczuję bardzo. Mnie kość nie boli tylko w lewym boku kuje myślę ze dzieciaczek sie rozpycha i macica rośnie tzn ja rosnę :)))

Do góry