reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam z rana! :-)przy herbatce

gosia :) na szczęście zmywalną :-) ale i tak musiałam troszkę poprawić

Monila odpoczywaj w takim razie

biedroneczka1980 ale Ci fajnie! :-) Ja przy córce raczej nie dam rady :-)

EwaK będziesz miała prawdziwego pomocnika w domu;-)

Córce mówiłam o dzidzi w brzuszku chyba z raz. Pytam czasami gdzie jest dzidzia to odkrywa swój brzuszek i pokazuje na swój pępek- ''tu jest'' :-). Jest jeszcze za mała żeby zrozumieć:-). Na szczęście bardzo lubi dzieci! :-)

a85 może nie będę cie straszyć tym, co mi się przydarzyło, hehe...
Ale tak na poważnie - moja kość ogonowa podczas porodu uległa złamaniu. Nic nie czułam przez 24h, bo mnie dość długo trzymało znieczulenie. Ale później - koszmar. Nie mogłam siedzieć, chodzić, załatwiać się. Masakra. Ponad miesiąc cierpiałam. Skurcze porodowe przy tym, to pikuś. Nikomu tego nie życzę.

Spadam w odwiedziny do koleżanki na herbatkę. Do później.

Witam dziewczynki,u nas sloneczko,nawet cieplutko ..zapowiada sie ladny dzionek:-)
wlasnie wrocilam z wizytki..

Dzisiaj z ranca brzusio nam sie powiekszyl ladnie..widac juz roznice:-) moze pozniej pstrykne fotke,to same ocenicie.

mal-gosia mnie tez kluje czasami jeszcze ..czyli powiekszam sie w dalszym ciagu,zreszta do 9 bedziemy sie tak powiekszac :-p

malinowa_ to chyba dzisiaj jest właśnie jakiś taki dzień powiększania się brzuszków bo ja też odkąd wstałąm jestem w szoku ze mi brzuch przez noc tok urósł :)))) może to jakieś wzdęcie pewnie tez ale i tak jest większy nijż był :)

reklama
mal-gosia to pochwal nam sie swoim powiekszonym brzuszkiem ..:-)
szuszu888 super,ze zaczyna byc widoczny paseczek..u mnie narazie blado i jak wczesniej wyczekiwalam brzuszka,tak teraz bedziemy wyczekiwac paseczka:-p

Do góry