reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

MUSIA- pewnie ,ze nie moge sie doczekać jasny gwint:))juz nogami przebieram:):):))))no ale nic-trzeba cwiczyc cierpliwoc:)

OLI- oki,dziekuje i czekam ,bo moje mialo 8mm jak bylam w ten wtorek a to byl 4tydz.i 3dzień...

reklama
A ja się już pochwalę że mam zdjecie pięknego pęcherzyka:)MA 14 mm i wtedy był 5,5 tyg od @:) wierzę że WY takie będziecie miałY!!!:-) ja to tez mam nerwy dziewczyny takie że hej! a w ogóle dziś pierwsze wymioty zaliczyłam;/ ale cza ścierpieć dla fasoleczki kochanej:) Poza tym cały dzionek spałam i leżałam na przemian nie mam na nic siły....

sagaa31
user-online.png
a jak zrobic taki suwaczek,nie moge znaleźć..

Keith wjedź myszką na mój suwaczek nacisnij wejdziesz na stronkę tam masz instrukcję a później żeby wkleić napisze ci bo muszę sobie przypomnieć pisałam już wcześniej daj mi chwilkę:)
Aha co do suwczków weszłam w Ustawienia później edytuj sygnature i jest koło emotionek taki kwadracik z drzewkiem klikłam wkleilam link i wyskoczyl suwaczek i było zapisz czy coś takiego i gotowe :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry