reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Tego nie można, tego nie można, jakby tak patrzyło się na to co nie można, to kobiety w ciąży nic by nie jadły. Czyli moje niektóre dni są idealne haha!
Ja mam dalej problem z jedzeniem, więc jak przyjdzie mi na coś ochota to się cieszę i jem. Jadłam też wątróbkę. Ja jestem panikarą! więc zaraz sobie coś ubzduram i dopiero będzie!!!
za to zachciało mi się dzisiaj galaretki z owocami, muszą być brzoskwinie, mandarynki z puszki, truskawki, banany, jabłka, czy coś z tych rzeczy jest zakazane w ciąży?:p
Teść przyniósł mi owoce, mój kupi truskawki i będzie :)))

Ja w walentynki będę sama. Mój też pracuje za granicą. Tylko, że pracuje 2 tygodnie i wraca na 2 tygodnie, więc nie jest źle :) w dzień kobiet też będę sama, akurat tak wypada, no trudno. Mamy bb!:)

Mój pies jaki kochany jest! wczoraj się tak źle czułam, że nie mogła spać w moim pokoju. Psinka była taka zawiedziona, bo widziała, że coś się dzieje, że później stała pod moimi drzwiami szczekała i piszczała. Później jak szłam do ubikacji pogłaskałam ją i tradycyjnie poszła sobie spać na szafkę w przedpokoju :) a od rana znowu stała przy drzwiach. Jaka była radość jak już mogła do mnie przyjść :))) Kochany pieseczek.

Ja jestem po stracie mojego najkochańszego pieska w październiku. Miał tylko 8 lat. Zachorował na białaczkę. Strasznie to przeżyłam :((( to był cudowny pies. Śniła mi się dzisiaj szczęśliwa...
Jak dajecie rade po oddaniu pieska? :((

reklama
MONILa ale mi smaka narobilas na bigosik, ale ze nie mam juz duzo czasu musze cos na szybkiego upichcic...

MEGMARION sa juz wina bezalkoholowe, zapytaj w restauracji, a nuz maja...

MARZENIX duzo zdrowka!

AGULALA powodzenia na wizycie!

A85 przykro mi z powodu wego pieska, ale snil Ci sie szczesliwy, wiec taki na püewno jest...

kurcze dziewczyny z dzieciaczkami juz i z malym (np 2 pokojowym ) mieszkaniem- jak zamierzacie rozwiazac kwestie spania jak pojawia sie nam nowe bobaski w sierpniu? najidealniejniej bylyby 2 lozeczka w pokoju dzieciecym ale ja sobie tego nie wyobrazam bo przeciez przy maluszku trzeba czesto w nocy wstawac i nie chce zeby na tym ucierpiala starsza coreczka..wiec co? lozeczko malenstwa w pokoju sypialno- dziennym kolo rodzicow? ale wtedy w dzien jest za duzo "akcji" w tym pokoju, czy na noc do rodzicow a na dzien do dzieciecego? jakos nie moge sie zorganizowac ale zaczynam powoli o tym myslec..wy tez?

Dobranoc Karola :)

Mi też jest samotnie.. Z moim N widzimy się tylko co 2 tygodnie na weekend:( I tak będzie aż do ślubu niestety.. i potem miesiąc aż się obronie.. naprawdę jest mi ciężko.. telefony to jednak nie to samo.. ale jutro się zobaczymy. Przez dwa krótkie dni muszę napełnić akumulatory czułością i miłością, żeby wytrzymać kolejne tygodnie:( heh..

jak to milo uslyszec ze ktos ma podobna sytuacje jak ja - lączmy sie w bólu ;-)

My też nie obchodzimy walentynek :)
Agulala - powodzenia

A mi może uda się dzisiaj wyjść wcześniej z pracy :)

czesc
matko ile wy piszecie dopiero nadrobilam wszystko od wczoraj wieczorem musze chyba kilka razy dziennie zagladac
wtalam dzis o 12tej wiec dlatego jestem tak pozno, ale co tam taka paskudna pogoda wiec nie chaialo sie wstawac( pada wieje okropnie wrr)
gosia dobrze ze wszystko jest oki
devi ja rozniez mam straszne bole glowy, takie migrenowe, czasami juz nie wytrzymuje i lykam tablete
Oli.B ja tez chce juz poczuc ruchy malenstwa - bylabym wtedy spokojniejsza, ze jest w porzadku wszystko
sagaa mnie rowniez czeka remont sypialni i pokoju dla dziecka, z sypialnia gorzej bo bedzie cekolowanie a ja tego nie cierpie- ten balagan pozniej, na ten czas zamierzam zostawic szwagra w domu(on bedzie nam robic remont) i wyjechac do mamy zeby nie wdychac tego pylu i w ogole, na szczescie pokoj dziecinny to tylko wystarczy odmalowac :-) mysle ze tak wpolowie lutego ruszymy z remontem
a85 bidulka odpoczywaj duzo
natt wszystkiego najlepszego juz dzis :-D
maggie ja wlasnie robie sobie taka liste ze sciaga co mam komu odpowiedziec, bo przez te wasze masowe produkcje to bym nie ogarnela tego wszystkiego

co do walentynek to zamierzam mojego meza wyciagnac do kina na jakis fajny film

karolap no właśnie się przestraszyłam,że Ty tak wszystko pamiętasz:) Też tak będę robić, bo tak głupio o kimś zapomnieć:(

Dziewczynki czy wy wszystkie już w pracy powiedziałyście o dzieciaczku, bo ja jeszcze nie czekam na 10 lutego aż będę po wizycie. Tylko tak się zastanawiam czy to nie będzie trochę zbyt późno ?

My nie obchodzimy walentynek :)
Małgosia ja powiedziałam po pierwszej wizycie w 4 tygodniu, od razu poszłam na zwolnienie. Tylko nadal nie wiedzą w którym tygodniu ;-)

reklama
Dziewczynki czy wy wszystkie już w pracy powiedziałyście o dzieciaczku, bo ja jeszcze nie czekam na 10 lutego aż będę po wizycie. Tylko tak się zastanawiam czy to nie będzie trochę zbyt późno ?

u mie jedna kolezanka wiedziala od samego poczatku reszta dowiedziala sie (oprocz dyrektorki) dzien moze dwa dni przed moim zwolnieniem, dyrektorka jak przynioslam zwolnienie
mysle ze nie jest za pozno, tu akurat od ciebie zalezy kiedy powiesz
a wez od lekarza zaswiadczenie ze jestes w ciazy i przeslij je do kadr bo wtedy nikt ci nie moze zabronic isc na badania, musza cie zwalniac no i niektorych prac nie mozesz wykonywac a oni musza miec potwierdzenie

Do góry