reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Czesc dziewczynki :)

U mnie dzis szaroburo i ponuro, nie mam nastroju, małż moj na 3 dni wyjezdza, sama bede siedziec z moim choróbskiem :((

devi gratuluje moderatorko :) i zycze przyjemnego wypoczynku w spa :)
lana widzialam juz ten filmik, cudny jest, ogladalam go jak staralam sie o dziecko i wylam ze ja tez chce takiego ludzika :) teraz obejrze z przyjemnoscia jeszcze raz :)

a ta musia05 to jeszcze uczestniczy w naszym wątku? bo chcialam sie wpisac na liste sierpniowek i nie wiem czy pisac do niej czy jak ...

DZIEWCZYNKI CAŁKIEM ZAPOMNIAŁAM -mężulek kiedyś znalazł mi w necie takie CUDO piękny filmik o 9 miesiącach rozwoju bobaska w brzuszku -ryczałam jak bober :-).Załączam linka Życie przed życiem - Film Online - VoD w Onet.pl
Oglądałam juz 2 razy 2 mieś.temu ,ale dziś oglądne jeszce raz a co mi tam :-)

LANA cudny jest ten filmik.

Ja wczoraj wieczorem siedziałam na youtube i oglądałam filmiki z usg już tak bardzo chciałabym zobaczyć moje maleństwo.

mal-gosia ojj ja tez uwielbiam oglądać moje maleństwo na monitorku;)) żyje z wizyty na wizytę;) ale myślę ze każda z nas tak ma:) ja mam swoja wizytę juz za 4 dni;)a zaraz po niej znoszę do mieszkania wszystko co mam dla maleństwa u teściów;)

Cześć dziewczyny
U mnie słoneczka niestety nie widać, aż się z domu wychodzić nie chce - byle do wiosny
devi gratuluję moderatorki, trzymam kciuki za egzaminyZobacz załącznik 324375, hotel SPA super:-)
Oli.B ja też chcę takie motylki - może już niedługo:tak:
a85 kuruj się cieplutko

dziewczyny jakie macie pomysły na dzisiejszy obiadek?? bo ja dziś mam pyszniutki bigos:):) a jutro chyba będę robić kluski na parze:)

dziewczyny z tego co mi wiadomo musia05 co prawda sie nie udziela ale mówiła ze bedzie aktualizowała liste sierpniowek w miare potrzeby...jesli przez dłuższy czas nie bedzie reakcji z jej strony na Wasze wiadomosci priv, to dajcie znac.

reklama
mmm kapusniaczek pychotka;) hih

hmm co do walentynek to nie mam jakisch szczególnych planów ale może mój małżonek cosik wymyśli;)

Do góry