reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Czesc dziewczynki :)

U mnie dzis szaroburo i ponuro, nie mam nastroju, małż moj na 3 dni wyjezdza, sama bede siedziec z moim choróbskiem :((

devi gratuluje moderatorko :) i zycze przyjemnego wypoczynku w spa :)
lana widzialam juz ten filmik, cudny jest, ogladalam go jak staralam sie o dziecko i wylam ze ja tez chce takiego ludzika :) teraz obejrze z przyjemnoscia jeszcze raz :)

a ta musia05 to jeszcze uczestniczy w naszym wątku? bo chcialam sie wpisac na liste sierpniowek i nie wiem czy pisac do niej czy jak ...

DZIEWCZYNKI CAŁKIEM ZAPOMNIAŁAM -mężulek kiedyś znalazł mi w necie takie CUDO piękny filmik o 9 miesiącach rozwoju bobaska w brzuszku -ryczałam jak bober :-).Załączam linka Życie przed życiem - Film Online - VoD w Onet.pl
Oglądałam juz 2 razy 2 mieś.temu ,ale dziś oglądne jeszce raz a co mi tam :-)

LANA cudny jest ten filmik.

Ja wczoraj wieczorem siedziałam na youtube i oglądałam filmiki z usg już tak bardzo chciałabym zobaczyć moje maleństwo.

mal-gosia ojj ja tez uwielbiam oglądać moje maleństwo na monitorku;)) żyje z wizyty na wizytę;) ale myślę ze każda z nas tak ma:) ja mam swoja wizytę juz za 4 dni;)a zaraz po niej znoszę do mieszkania wszystko co mam dla maleństwa u teściów;)

Cześć dziewczyny
U mnie słoneczka niestety nie widać, aż się z domu wychodzić nie chce - byle do wiosny
devi gratuluję moderatorki, trzymam kciuki za egzaminyZobacz załącznik 324375, hotel SPA super:-)
Oli.B ja też chcę takie motylki - może już niedługo:tak:
a85 kuruj się cieplutko

dziewczyny jakie macie pomysły na dzisiejszy obiadek?? bo ja dziś mam pyszniutki bigos:):) a jutro chyba będę robić kluski na parze:)

dziewczyny z tego co mi wiadomo musia05 co prawda sie nie udziela ale mówiła ze bedzie aktualizowała liste sierpniowek w miare potrzeby...jesli przez dłuższy czas nie bedzie reakcji z jej strony na Wasze wiadomosci priv, to dajcie znac.

reklama
mmm kapusniaczek pychotka;) hih

hmm co do walentynek to nie mam jakisch szczególnych planów ale może mój małżonek cosik wymyśli;)

Do góry