reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam się i ja:) ja dziś wyspałam się na całego;) hih i zaraz śniadanko będę robić:) ojj ja kawę musiałam odstawić bo odrzucało mnie od niej;) ale jakoś szczególnie nie brakuje mi jej;) u mnie mdłosci sa nadal ale juz coraz mniej ich jest;) wrrr znowu śniegu napadalo;/ dosc mam juz tej zimy.... Miłego dnia dziewczyny:)

reklama
gosia:)-nic sie nie martw z dzidzią na pewno wszystko O.K-trzymam kciuki za wizytę.Wiem przez co przechodzisz ,bo rok temu przechodziłam przez to samo a teraz jest wszystko O.K jestem już w 13 tyg i 3 dniu- i aby do przodu.Też mam schizy co dziennie w dzień i w nocy jak się przebudzę sprawdzam czy mam tware piersi ,ale jestem na L4 ,nic nie robię tylko odpoczywam ,biore luteine i napewno będzie dobrze-musimy w to wierzyć:tak:.
Dziewczyny ja na śniadanie wciągnełam dwie cienkie paróweczki i zagryzłam lodami cappucino-pychota:-D.Tak jak wy mam schizena lody:szok:,kapusta i ogórki kiszone-mniam!!!!!

Marcelinaa ja też mam wizytę w środę tylko że o 19

noo to w środe mamy wielki dzień .. a kiedy byłaś ostatnio?
u mnie ostatnio było tylko żółtko..no i co mi powie lekarz na temat konfliktu, który się okazało- że mamy :cool:

a co do kawusi, to u mnie daje rade tylko rozpuszczalna z dużą ilością cremony..
zwykła czarna zbyt intensywna i w zapachu i smaku..

gosia ja właśnie popijam kawę inkę :-) smakoszem zwykłej kawy nigdy nie byłam
lody waniliowe Grycana -mniam podstawa w mojej lodówce :-)
ja wizyta jutro o 19-tej, trochę zaczynam świrować bo patrzę na wasze brzuchy, a u mnie nic. Ważę się codziennie i też nic :-( hm byle do jutra

no to środa dzień wizyt będziemy wszystkie trzymać za was mocno kciuki;:)) ja mam następna wizytę dopiero 8 lutego.. rano;):) kurcze jak dla mnie te wizyty mogłyby być co tydzień nie sadzicie?;p hiihih:))

No nie, ale mnie K zdenerwował :wściekła/y:. Mówię mu, że się martwię, bo wy brzuszki już macie, tyjecie, a ja nic i objawów żadnych poza leniem. A on mówi, że leń to nie objaw ciąży tylko moja natura :wściekła/y:

no to pięknie.... a on nie wie \ze kobiet w ciąży nie można denerwować....? nie denerwuj sie kochana bo maluszkowi szkodzi ...:) i nie martw sie brakiem brzuszka bo ja tez nie mam jeszcze... Głowa do gory;)

reklama
Do góry