reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
u mnie rządzą Carte Dor jogurtowe .. mogłabym tonami ..ale tylko wzrokowo, bo jak co do czego przychodzi, to żołądek już tyle nie mieści..coś się zmieniło w tym temacie, pewnie przez wzdęcia, bo moje racje żywnościowe zmieniły się znacznie ostatnio..
Hej dziewczynki
Witam nowe mamusie. Gratuluje pozytywnych wyników wizyt i badan :-)
Ja caly weekend przelezalam, czuje sie mocno odizolowana ostatnio bo od miesiaca prawie z domu nie wychodze a kolezanki albo wyjechaly na ferie albo chore i wola sie nie zblizac. Odwyklam juz od takiego "domowego" trybu zycia. Ale przynajniej mlody sie cieszy mama;-). Jutro mnie czeka szok dla organizmu bo jedziemy do teściow 200 km. A ze my nie zmotoryzowani wiec pociag i autobus zostaja. Nie wiem jak to przezyje bo odwyklam od swezego powietrza nawet. Ale zmiana klimatu i otoczenia dobrze nam zrobi. Dwa tygodnie tesciowa bedzie mi dogadzac wiec pewnie z 5 kg do przodu bedzie ;-)chociaz tez ostatnio racje zywnosciowe znacznie mi sie zmniejszyly (ale to akurat dobrze)
Buziaczki dziewczyny jutro juz was bede pozdrawiac z pieknego Nowego Sacza
Trzymajcie kciuki zeby mnie nie mdlilo za bardzo w autobusie bo tego sie najbardziej boje
Witam nowe mamusie. Gratuluje pozytywnych wyników wizyt i badan :-)
Ja caly weekend przelezalam, czuje sie mocno odizolowana ostatnio bo od miesiaca prawie z domu nie wychodze a kolezanki albo wyjechaly na ferie albo chore i wola sie nie zblizac. Odwyklam juz od takiego "domowego" trybu zycia. Ale przynajniej mlody sie cieszy mama;-). Jutro mnie czeka szok dla organizmu bo jedziemy do teściow 200 km. A ze my nie zmotoryzowani wiec pociag i autobus zostaja. Nie wiem jak to przezyje bo odwyklam od swezego powietrza nawet. Ale zmiana klimatu i otoczenia dobrze nam zrobi. Dwa tygodnie tesciowa bedzie mi dogadzac wiec pewnie z 5 kg do przodu bedzie ;-)chociaz tez ostatnio racje zywnosciowe znacznie mi sie zmniejszyly (ale to akurat dobrze)
Buziaczki dziewczyny jutro juz was bede pozdrawiac z pieknego Nowego Sacza
Trzymajcie kciuki zeby mnie nie mdlilo za bardzo w autobusie bo tego sie najbardziej boje
T
taycia
Gość
Lana, Malgo000, Susumali - dziękuję ślicznie ! ja też się bardzo cieszę,że wszystko w porządku. To była ważna wizyta... następna? dopiero za miesiąc... ale jakoś teraz jestem o wiele spokojniejsza :-) ale mi dzisiaj głupio było,bo Mąż wszedł ze mną, wszystko ładnie pięknie...Pani ginekolog coś tam wypisuje,a ja ją przeprosiłam,bo źle się poczułam... szybko do toalety i całe śniadanie zostało wydalone z prędkością światła...ależ mi było wstyd :-(
A co do zachcianek... CHIPSY !!!!!!! mniam, mniam... obowiązkowo serowo - cebulowe... pychota... idę po paczuszkę... :-)
A co do zachcianek... CHIPSY !!!!!!! mniam, mniam... obowiązkowo serowo - cebulowe... pychota... idę po paczuszkę... :-)
reklama
Madziara.S
Początkująca w BB
U mnie też lody, teraz smietankowe Grycana Specjalnie 0,5 litra, bo pożarlabym wszystko. Na "cięższe" chwile kapusta kiszona :-)
ja dziś cały dzień przeleżałam z przerwą na wypad do kina.
EwaK kciuki zaciśnięte na czas podróży - będzie dobrze
ja dziś cały dzień przeleżałam z przerwą na wypad do kina.
EwaK kciuki zaciśnięte na czas podróży - będzie dobrze