reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
ja właśnie jem pyszniutkie lody trojsamkowe ;) hih i chyba nic mi do jutra z nich nie zostanie;) dziewczyny ja mam 2L lodów na 2 dni <szok> ..;):) uwielbiam razem z lodami jeść prażonki paprykowe..:)

Monila, prażonki paprykowe? :-D niezly skutek ciazy, jeszcze nie probowalam. U mnie lody o smaku sernika z truskawkami, rewelacja. w ilosciach nie zalecanych :)

1107.jpg

u mnie rządzą Carte Dor jogurtowe .. mogłabym tonami ..ale tylko wzrokowo, bo jak co do czego przychodzi, to żołądek już tyle nie mieści..coś się zmieniło w tym temacie, pewnie przez wzdęcia, bo moje racje żywnościowe zmieniły się znacznie ostatnio..

Monila ciekawe zestawienie ;-)

Też się zaliczam do lodożerców ciążowych ;-) wczoraj dodatkowo zajadałam się nutellą. A tyłek rośnie... :-)

Marcelinaa, dobry wybor, juz sa na liscie zakupow!

u mnie jeszcze w ruch poszla biala czekolada. ano tylek rosnie szybciej niz brzuch :-)

Hej dziewczynki :)
Witam nowe mamusie. Gratuluje pozytywnych wyników wizyt i badan :-)
Ja caly weekend przelezalam, czuje sie mocno odizolowana ostatnio bo od miesiaca prawie z domu nie wychodze a kolezanki albo wyjechaly na ferie albo chore i wola sie nie zblizac. Odwyklam juz od takiego "domowego" trybu zycia. Ale przynajniej mlody sie cieszy mama;-). Jutro mnie czeka szok dla organizmu bo jedziemy do teściow 200 km. A ze my nie zmotoryzowani wiec pociag i autobus zostaja. Nie wiem jak to przezyje bo odwyklam od swezego powietrza nawet. Ale zmiana klimatu i otoczenia dobrze nam zrobi. Dwa tygodnie tesciowa bedzie mi dogadzac wiec pewnie z 5 kg do przodu bedzie ;-)chociaz tez ostatnio racje zywnosciowe znacznie mi sie zmniejszyly (ale to akurat dobrze)
Buziaczki dziewczyny jutro juz was bede pozdrawiac z pieknego Nowego Sacza
Trzymajcie kciuki zeby mnie nie mdlilo za bardzo w autobusie bo tego sie najbardziej boje :szok:

Lana, Malgo000, Susumali - dziękuję ślicznie ! ja też się bardzo cieszę,że wszystko w porządku. To była ważna wizyta... następna? dopiero za miesiąc... ale jakoś teraz jestem o wiele spokojniejsza :-) ale mi dzisiaj głupio było,bo Mąż wszedł ze mną, wszystko ładnie pięknie...Pani ginekolog coś tam wypisuje,a ja ją przeprosiłam,bo źle się poczułam... szybko do toalety i całe śniadanie zostało wydalone z prędkością światła...ależ mi było wstyd :-(

A co do zachcianek... CHIPSY !!!!!!! mniam, mniam... obowiązkowo serowo - cebulowe... pychota... idę po paczuszkę... :-)

reklama
U mnie też lody, teraz smietankowe Grycana :-D Specjalnie 0,5 litra, bo pożarlabym wszystko. Na "cięższe" chwile kapusta kiszona :-)

ja dziś cały dzień przeleżałam z przerwą na wypad do kina.

EwaK kciuki zaciśnięte na czas podróży - będzie dobrze

Do góry