LANA
Fanka BB :)
Pflaume-ja farbuję włoski co półtora miesiąca,bez obaw nic Ci nie zaszkodzi,wcześniej ciągle miałam pasemka ,ale włoski strasznie mi się od tego zniszczyły ,postanowiłam przjść na jeden kolorek-nic się nie bój ,przecież jako ciężarne nie możemy wyglądać jak "dziadówy" z ogromnym odrostem.Farbowałam również całą ciąże z pierwszą córką i urodziła się zdrowa jak "rybka".
Witam wszystkie nowe sierpnióweczki:-):-):-)
Co do witaminek to ja biorę falvit mama ,mąż kupił mi opakowanie 60 szt.co starcza na 2 mieś.koszt 29.90 mogą brać kobiety w ciąży oraz karmiące piersią, do tego biorę również kwas foliowy mimo,że jest w składzie witaminek,mój doktor kazał mimo to brać dodatkowo.
taycia-super ,że z dzidzią wszystko dobrze to najważniejsze-gratulacje!!!!
szuszu-znalazłam w gazetce "RODZICE" -SUPER LEK ,KTÓRY PROMUJĄ LEKARZE DLA KOBIET W CIĄŻY ORAZ KARMIĄCYCH PIERSIĄ NA PRZEZIĘBIENIA ,jest to syrop z naturalnych składników:czarna porzeczka,czosnek,malina i vit.C nazwa:"*spam*".
Witam wszystkie nowe sierpnióweczki:-):-):-)
Co do witaminek to ja biorę falvit mama ,mąż kupił mi opakowanie 60 szt.co starcza na 2 mieś.koszt 29.90 mogą brać kobiety w ciąży oraz karmiące piersią, do tego biorę również kwas foliowy mimo,że jest w składzie witaminek,mój doktor kazał mimo to brać dodatkowo.
taycia-super ,że z dzidzią wszystko dobrze to najważniejsze-gratulacje!!!!
szuszu-znalazłam w gazetce "RODZICE" -SUPER LEK ,KTÓRY PROMUJĄ LEKARZE DLA KOBIET W CIĄŻY ORAZ KARMIĄCYCH PIERSIĄ NA PRZEZIĘBIENIA ,jest to syrop z naturalnych składników:czarna porzeczka,czosnek,malina i vit.C nazwa:"*spam*".