reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Malgo nie masz sie co martwić aparat wysyła [FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]wi[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]ą[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]zk[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]ę [/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]ultrad[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]ź[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]wi[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]ę[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]ków tylko przez oko[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]ł[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]o 1/100 czasu jej odbierania. Ponadto du[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]żą [/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]cz[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]ęść [/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]badania usg genetycznego wykonuje si[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]ę [/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]na zatrzymanym obrazie, trzeba wykonać pomiary (a przy ruszającej sie fasolce byloby to niemozliwe), kiedy sonda nie wysy[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]ł[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]a ultrad[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]ź[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]wi[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]ę[/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]kówbiedroneczka, dziekuje za rade. Ja czytalam gdzies, ze to chodzi o cieplo, ktore wytwarza maszyna do usg i ktore nie jest zbyt dobre dla wczesnego plodu. Usg na ktore ide, jest to usg genetyczne wiec chyba troche dluzsze niz standardowe. Poza tym po pierwszym usg w 7 tygodniu przez dwa dni pobolewal mnie brzuch od ucisku. Ale jesli nie ma zadnych medycznych przeciwskazan, to pojde na oba.
[/FONT][/FONT]
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witam kolejne sierpniowki...
Juz po wizycie
kropek - 15mm i 8tc - termin na 6.09.2011
serduszko bije
jeszcze 4 tygodnie nerwowki.
Na zwolnienie moglabym juz pojsc wiec sie umowilam, ze jak bede miala dosc to mam przyjsc po L4 w kazdej chwili. Nastepna wizyta 1 luty bo chce kontrolowac czesciej. Zwlaszcza teraz na poczatku...
Zostane tu na sierpniowkach bo i tak bede miala cesarke a ta zazwyczaj jest wczesniej. Poza tym moj synek bedzie szedl do szkoly 1 wrzesnia a wtedy wolalabym juz byc w domu....
Edytuj Zgłoś
Juz po wizycie
kropek - 15mm i 8tc - termin na 6.09.2011
serduszko bije
jeszcze 4 tygodnie nerwowki.
Na zwolnienie moglabym juz pojsc wiec sie umowilam, ze jak bede miala dosc to mam przyjsc po L4 w kazdej chwili. Nastepna wizyta 1 luty bo chce kontrolowac czesciej. Zwlaszcza teraz na poczatku...
Zostane tu na sierpniowkach bo i tak bede miala cesarke a ta zazwyczaj jest wczesniej. Poza tym moj synek bedzie szedl do szkoly 1 wrzesnia a wtedy wolalabym juz byc w domu....
Neilaaa ale niesamowita historia. Pieknie. Powinny to przeczytać dziewczyny Aniołków z naszego wątku tak na pocieszenie i zeby WIARY nie traciły. PIęknie. Gratuluje i witaj wsród Sierpniowych Mam- nasza sierpniówkowa rodzinka ciągle się powiększa
neilaaa
https://www.babyboom.pl/forum/members/oli-b-53336.htmlmaggie78, Oli.B dziękuje za miłe przywitanie Postaram się aktywnie udzielać
Może w naszym gronie sierpniowych mam jest też ktoś z podobną historią jak moja ?
Może w naszym gronie sierpniowych mam jest też ktoś z podobną historią jak moja ?
kasica88
Witam neilaaa
reklama