reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Taycia, pewnie, że nie ma się czym martwić. Gorzej jak by Szymuś nic nie mówił. Zresztą tak jak napisałaś chłopcy z reguły później zaczynają mówić, więc ma czas ;-)

Bishopka, jeszcze raz serdecznie gratuluję. A Haniusia jestprzesłodka i cudna :-) Dużo zdrówka dla Was Dziewczynki.

BISHOPKA GRATULACJE!!!!:D:D:Dmala jest cunda ciesze sie ze wszystko w porzadeczku!!
dziewczyny malo zafgladam wiecej czasu siedze an dworze wlaczam wifi i niby jestem na fb itd ale de fakto mnie nie ma, nadrabiam jak mam chwile, a do was jakos mi teraz nie po drodze bylo;/
przepraszam...
u nas zamieszanie za tydzien hajta sie moj brat wiec przygotowania do wesele i w koncu dzis jedziemy podpisac umowe kredytowa i od soboty bedziemy zaczynac budowe naszego domku;-) WI po wymazie gardla musze zadzwonic do lekarki w pt jak wyszedl wynik jeslio nic nie wykaze jade do laryngologa do chorzowa sprawdzic mu migdalki, poza tym u nas ok;-)
Pozdrowionka dla was i maluszkow;-)

reklama
Bishopka gratulacje ogromne!!!! Ale się cieszę :-D:-D:-D A Haneczka piękna i słodka :-)

Dziewczyny zniknęłam na długo, ale naprawdę czasu na forum brak, bo tego wolnego jest tak mało więc priorytety się zmieniły, ale myślę o Was i od czasu do czasu podczytuję.
U nas wszsytko w porządku, Daniel rośnie w szalonym tempie, waży już 7kg i jest przecudny, Arturo świetnie już sie odnalazł w domowej sytuacji, a ja jestem coraz lepiej zorganizowana, więc nie narzekam :tak: Cieszę się każdą chwilą spędzoną z chłopcami, bo rosną tak szybko...i coraz częściej ze smutkiem stwierdzam, że już nie dane mi będzie takiego niemowlaczka małego tulić codziennie, że Daniel to moje ostatnie dziecko. Wiem wiem nigdy nie mów nigdy, ale planować nie palnujemy.

Do góry