reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Karolaola - czytalam,ze sie odnawia,ale mam bardzo dobrego lekarza i bardzo czesto chodze do szpitala,wiec jestem pod dobra opieka - dzieki Bogu!!!!!
Szymcio chodzi na pol etatu.. tylko w poniedzialki i piatki zebym miala czas mieszkanie ogarnac :tak: a taki dzikus jest,ze ja przy nim normalnie wysiadam :-D:-D:-D dwojke da sie ogarnac...najlepiej jak uda sie,ze spia w tym samym czasie to miodzio... poczatki sa najtrudniejsze... mi juz nawet dobrze idzie zajmowanie nimi dwoma :-) kupilam inhalator i od dwoch dni go inhaluje... kaszle juz coraz mniej ... ufff...

U Nas Szymon goraczkowal dwa dni...poduszke mial we krwi... ale nowych zebow nie widze... :baffled: mamy komplet 1,2,4 i chyba piatki teraz ida...

Pozdrowienia!

reklama
Taycia, po Twoim przypadku od razu widać, że nie można bagatelizować…

Mam nadzieję, że Szymuś niczego nie podłapie w żłobku i Mikusiowi przejdzie.

Uważajcie na siebie :-)

Karolaola, mi lekarz kazał odstawić wit. D jak Kasia miała 12 miesięcy…

O kurczę, aż mnie oko za szczypało… Jak dobrze, że nosze okulary zawsze to jakaś ochrona dla oczu ;-)

Biedaczek :-( U Kasi czasami jest bez płaczu czasami z płaczem. Ogółem mamy już 10 ząbków: wszystkie 1 i 2 i dwie 4 na górze. Chciałabym żeby reszta już wyszła szybko i bez boleśnie.

Ostatnia edycja:
Nie było mnie kilka dni, bo chwilowo nie miałam neta...ale już się melduję :-)

Taycia wiedziałam, że było poważnie z tym okiem, ale nie myślałam, że aż tak :szok: Jak to dobrze, że trafiłaś pod opiekę lekarską na czas i że oko się goi. Fajnie, że tak optymistycznie piszesz o ogarnianiu dwójki...to mi dodaje sił :-D

Pflaume musisz mieć ciężkie przejścia za sobą, jak po tylu operacjach jesteś...mam nadzieję, że z Twoim aktualnym stanem zdrowia się wszsytko wyjaśni i da się to wyleczyć. Byłaś na tym wymazie?????

Flower fajny ten żłobek macie, a mała chyba dużo zyskuje przebywając tam, pozazdrościć :-)

Karolaola współczuję tego bolesnego ząbkowania, oby mu wyszły wszystkie jak najszybciej. Ja się już ogarniania dwójki dzieci wcale nie boję, nastawiłam się bojowo i teraz już tylko czekam :-D;-)

Tonya, fakt mam...

Nie byłam na wymazie bo dalej jestem przeziebiona i chce się podleczyć. Codo gardła nie boli, ale mam dalej strasznie czerwone :-( To tego przez katar mam cały czas wrażenie, jakby coś mi spływało do gardła, blee...

A Ty jak się czujesz? Coraz bliżej... Wyprawka skompletowana i torba spakowana?

hejka
ja tez chora, w piatek bylam u lekarza, dostalam antybiotyk bo przeziebienie meczy mnie juz miesiac wlasciwie a kaszel mam paskudny, na szczescie nie poszlo nigdzie na pluca czy cos

sluchajcie czy to mozliwe by dziecko w wieku 16 miesiecy mialo kolki jak wczesniej nie bylo?- pytam bo Maja od jakiegos czasu dosc czesto wpada w straszny placz wieczorem przewaznie o tej samej godz, czasami trwa to ok 30-40min...

Pflaume dzięki, że pytasz. Generalnie czuję się dobrze. Już się nie stresuję tym, że urodzę za wcześnie więc wróciłam do spacerów i nieco większej aktywności i paradoksalnie to mi dodało energii :-) Torba jeszcze nie spakowana, ale zakupy już zrobione. Wyprawka została po Arturze, więc tylko kilka drobiazgów dokupiłam. Zdrówka życzę i tego żebyś jak najszybciej się wykurowała.

Karolap też myślę, że to nie kolka, bo układ pokarmowy Twojej córki już dawno jest dojrzały. Może faktycznie zęby albo jakieś niestrawności - włączyłaś jej do diety coś nowego? Tobie też zdrówka życzę!

Daniel wczoraj tak się rozpychał, że zaczynam mieć nadzieję, że kombinuje coś z obrotem ;-)

reklama
DSC_0012.jpgTaycia, współczuję przeżyć z okiem, dobrze że już jest ok. Śliczne masz dzieciaczki :-)

DSC_0060.jpgDSC_0063.jpg, wrzucam obiecaną Wiki :-)

Jest tu jakiś maluch co ma już piątki? Tomkowi wyszły wszystkie ząbki oprócz piątek właśnie, myślałam że odpocznę, a tu znowu marudzenie, wpychanie rączek do gardła, pobudki w nocy :-/

Ostatnia edycja:
Do góry