Jagienka29
Fanka BB :)
Mam nadzieje, że mimo przeprowadzki będziesz się odzywać na forum? ;-)
Pewno..tak łatwo się mnie nie pozbędziecie chociaż w trakcie nie będzie to możliwe w praktyce ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje, że mimo przeprowadzki będziesz się odzywać na forum? ;-)
Pewno..tak łatwo się mnie nie pozbędziecie chociaż w trakcie nie będzie to możliwe w praktyce ;-)
lece zaraz spac, maz ma byc ok 24 w domku na dwa dni )
Karolinka wczoraj weszła naczworaczkach po schodach na piętro (stymulowana telefonem komórkowym przez tatęi asekurowana przeze mnie)
Karolinka, zdolna dziewczynka, gratki ;-) Co do tego "wgłębienia/ łódeczki", to my też coś takiego mamy, ale póki co, nie widać zęba...hmmm wydaje mi się że zobaczyłam wcozraj po kąpieli u małejtakie jakby wgłębienie/łódeczkę z dziąseł w miejscu lewej dolnej jedynki, alejak probowałam jeszcze raz zerknąć dokładniej to już pstro widziałam - jutrokontrola u lekarza więc zobaczymy.