reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Jeszcze nie. Idzie od września. Już zapisany. Ale mamy: takie same imiona synów,my jeden rocznik. A TY z jakiego miesiąca jesteś? Bo ja 21 lipiec.

Renata, udanej wizyty ;-) My idziemy 30 maja na kontrole.

Nikos,wszystkiego najlepszego dla Synusia :-) Jakub bardzo mi się podoba to imię, ale mojemu M. nie:baffled:

Ania, u mnie Kasia dopiero zasnęła. Dzisiaj nie może usiedzieć w miejscu. Później jak mąż wróci z pracy to musimy iść po zakupy, a tak mi się już nie chce…:dry:

Flower, moja też bezzębna. I z tego do się orientuje to jest oprócz naszych dziewczynek jest jeszcze jedna. W sumie 3 ;-)

Ostatnia edycja:
aga gratulacje!!!!!!!!!!
JAGIENKA
Maja tez na pocztku sprezynowala wiec juz niebawem hehe
pozniej wiecej napisze bo gwiazda mi teraz nie daje

mama, jestem z 25 marca:tak:
aga, gratuluję pracy!
Pflaume, dziękujemy za życzenia:tak:

U nas dziś pogoda pod psem, nie idziemy na spacerek. Cały dzień w domku.....

flower, padłam XD dobre!!!!

Nikos, buziaczki dla Kubunia! :*

ufff my dzis po wizycie juz. wreszcie uslyszalam to na co czekałam " Natalka rozwojem psychoruchowym dogoniła swoich wrzesniowych rówiesników. Śmiało możemy oceniać ją wg wieku kalendarzowego a nie skorygowanego"..... :-):-D

o dziwo wazy dopiero lekko ponad 8 kg :szok: a stawiałam ze kolo dyszki, bo klocek jest ze szok. plecy mi nieraz siadają ;-)

ja w pracy dostalam dodatkowe 2 tyg, nie wiem czy pisalam ale stary "uklad" pracowników do konca maja pozostaje bez zmian. ulga ;)

Natalka dzis od rana u babci(zawiezlismy ją po wizycie zaraz), ksiąze małzonek ma zlecenie, wiec siedzi i dłubie w komputerze :D a ja mam czas dla sienie ... NARESZCIE :))

JAgienka-u Ciebie do przeprowadzki to chyba już tuż tuż?
.

Noo...pomału pakuję...K przylatuje w sobotę...masa spraw do załatwienia,zakupy...we wtorek (24.95) bagażówka i wyjeżdżają już do Oslo...ja z dziećmi lecę 26 maja...nie czuję tego...jak zaczynam myśleć to się boję :zawstydzona/y:

JAGIENKA
Maja tez na pocztku sprezynowala wiec juz niebawem hehe

Ale ona sprężynuje od 2 m-cy :baffled:

:-D:-D:-D:-D

Ps.wreszcie się odezwałaś :tak: chyba myślami Cię ściągnęłam,już miałam pisać gdzie się podziewasz ;-)

ufff my dzis po wizycie juz. wreszcie uslyszalam to na co czekałam " Natalka rozwojem psychoruchowym dogoniła swoich wrzesniowych rówiesników. Śmiało możemy oceniać ją wg wieku kalendarzowego a nie skorygowanego"..... :-):-D

Super :-) ale przecież Ty już o tym od dawna wiedziałaś!! ;-)

Ja z Laurą idę jutro na bilans...też jestem ciekawa ile waży..?

Flower, świetne:-D:-D:-D

Nikos, nie ma za co ;-)

Renata, super, że Natalka tak świetnie się rozwija ;-)

Jagieńka, na pewno będzie wszystko dobrze z przeprowadzką. Nie martw się ;-) Mam nadzieje, że mimo przeprowadzki będziesz się odzywać na forum? ;-)

Myślałam, że jak wejdę na sierpnióweczki to będzie ze dwiestrony do czytania, a tu pustki…
My dzisiaj spacer zaliczyliśmy, mimo kiepskiej pogody. Zakupy też zrobione, Niunia ma zapas jedzonka do następnej wypłaty :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Biedroneczka trzymam kciuki!!!!! Niech nam się razem uda :-)
Jagienka mój mały dobrze zniósł przeprowadzkę, ale on w ogóle jakiś bezproblemoway jest, u Ciebie zagranica to grubsza sprawa. Zawsze sobie myśl, że będzie lepiej niż sądzisz z reakcjami dzieci, bo to się sprawdza :-) Powodzenia!!!

Renata gratki dla córeczki :tak:

Aga super, że masz pracę! Ja niedługo zacznę szukać, jak ze staranek nic nie wyjdzie, bo długo się na jednej pensji nie pociągnie. Póki co mam UW ale bezpłatny oczywiście.

Podoba mi się to moje nowe miasto coraz bardziej. Jutro fryzjer mnie czeka i wypad do centrum :-D

Do góry