moniek83
Fanka BB :)
Mój mały znowu idzie spać bez kolacji ;-(. Nie spał od 14 i oczywiście po kąpieli nie miała siły zjeść. Pewnie niedługo wstanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jagienka - tez tak na poczatku myslalam (sugerowalam lekarzowi) ale p. doktor zdiagnozowal katar - wyciagam mu (synowi nie doktorowi) frida czasem zolta flegme a czasem wodnisty, przezroczysty - takze chyba katar. no i przechodzi a potem wraca, nie wiem jak to z sapka jest, czy tez pojawia sie i znika...
Chodzi o te problemy z noskiem...
Bo u mojego synka tez tak bylo...
Nawet mi go zaszczepic sie bali bo polozna mowila ze ma katar...
Bylam z nim u laryngologa bo wlasnie tak charczal czesto, a w nocy to juz w ogole kosmos byl... Probowalam odciagac ale poprawialo sie tylko na chwilke..
No i laryngolog stwierdszil ze nos jest czysty... Ze te dzwiki wychodza od krtani
Ze czasem sie tak dzieje jak dziecko lapczywie pije. Ze ma miekka krtan i z wiekiem mu to przejdzie, moze do pol roku..
Maly w sobote konczy 3 miesiace i tak naprawde juz o tym zapomnialam:-)
Przeszlo nawet nie wiem kiedy tak wiec glowa do gory...
Pozdrawiam Was wszystkie:-)
hejka
jagienka moja Maja ma identycznie od 3 tyg, zalecenia sol fizjologiczna no i odciaganie, czasami tez pochrapuje w nocy, jednego dnia ma slabiej innego mocniej, miejmy nadzieje ze przejdzie niedlugo...
bylam dzis z Maja u kardiologa wyglada na to ze ta dziurka ktora miala na serduszku sie zrosla... lekarz nie widzi juz tego (badal ja inny niz w pierwszych dniach zycia i jaki mlody na bank swiezo po studiach!- mialam wrazenie ze jest mlodszy ode mnie) za to znalazl cos innego cos w rodzaju tej dziurki- ale rownie niegroznego no i kontrola za 3 miesiace...
Nadal lapczywie je ale przeszlo wiec badz dobrej mysli:-)
Mi laryngolog powiedzial, ze jesli to mu nie przeszkadza w jedzeniu, tzn moze oddychac to nie mam sie przejmowac