reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

I jak tam sierpnioweczki??:)
Kurde tak sie nie moge doczekać poniedzialku ze zaraz nie wyrobie :)
Boli mnie kręgosłup,kuje mnie w podbrzuszu.... ale juz nie mysle o tym by urodzic jak najszybciej :)
bedzie jak bedzie mowi sie trudno :) hehe Jestem dzisiaj w wspaniałym nastroju :) nie wiem za co mam sie zabrać... wszystko juz posprzątane.

reklama
anna ja sie tez cieszylam bo myslalam ze to juz, ale jak pani doktor po zapisie ktg stiwerdzila ze to pewnie te "przepowaiadajace" bo tu nic nie widac.. to przestalam sie cieszyc, chcialo mi sie plakac...a teraz stwierdzam ze jak nie odejd ami wody to chyba przegapie porod! bo nie wyobrazam sobie silniejszych skurczy, boli....

no i po badaniu plamie... moze mi cos tam sie ruszy po badaniu.. oby...

karolap-bedzie dobrze.zobaczysz. Mnie tylko kuje. a mala sie wierci jak szalona. nie mam skurczy. wiec cos czuje ze urodzisz pierwsza. :)
Bedziesz miala to za sobą juz niedlugo...

Karolap pewnie ze jest nadzieja!!! Ja miałam też krzyżowe skurcze przepowiadające że mnie zginało w pół i płakałam z bólu, nie wyobrażałam sobie silniejszych.. Przyjechałam w niedziele na IP a na ktg cisza i odesłali mnie do domu bo to przepowiadające ...... a w środę zaczęłam też plamić i popołudniu urodziłam:)

reklama
Do góry