reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
maggie, coś długo, nie sądzisz? Oj ładuj ładuj, bo Ci videorozmowę nawiążę prosto z między nóg, bo tak lubisz porody sn :-D

oli, ja się trochę już tak czuję - z jednej ciąży w drugą. A choćbym miała na rzęsach stanąć to w ciągu tygodnia urodzę :-D

Ja tez sie za siebie wzielam od wczoraj, polozna mi przesunela szyjke do przodu, a dzisiaj mam skurcze co 2 minuty, ale niezbyt bolesne (jak te @) i trwaja tylko minute...chyba sie skonczyly :wściekła/y:....jak myslicie urodze do srody?

EDIT: krzyz troche pobolewa ale tylko jak chodze, a skurcze tylko jak siedze :-) moze sie poloze i bedzie to i to hehe

Ostatnia edycja:
Hej!
Mi w szpitalu masaż szyjki zrobiła babka rano - rozwarcie na palca!po tym badaniu plamilam, a wieczorem już miałam skurcze i zaczęła się akcja porodowa, wody przebijala mi jak miałam rozwarcie 9cm... roznie to bywa :p

no i tak moje drogie.......
oby było więcej wśród nas takich, które przywracają wiarę w siebie, bo ja już zaczynam ją tracić... a to krocze to jakiś dziwny narząd, bo tak mnie napier.... że nawet posiedzieć nie można...

reklama
Do góry