reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
maggie, coś długo, nie sądzisz? Oj ładuj ładuj, bo Ci videorozmowę nawiążę prosto z między nóg, bo tak lubisz porody sn :-D

oli, ja się trochę już tak czuję - z jednej ciąży w drugą. A choćbym miała na rzęsach stanąć to w ciągu tygodnia urodzę :-D

Ja tez sie za siebie wzielam od wczoraj, polozna mi przesunela szyjke do przodu, a dzisiaj mam skurcze co 2 minuty, ale niezbyt bolesne (jak te @) i trwaja tylko minute...chyba sie skonczyly :wściekła/y:....jak myslicie urodze do srody?

EDIT: krzyz troche pobolewa ale tylko jak chodze, a skurcze tylko jak siedze :-) moze sie poloze i bedzie to i to hehe

Ostatnia edycja:
Hej!
Mi w szpitalu masaż szyjki zrobiła babka rano - rozwarcie na palca!po tym badaniu plamilam, a wieczorem już miałam skurcze i zaczęła się akcja porodowa, wody przebijala mi jak miałam rozwarcie 9cm... roznie to bywa :p

no i tak moje drogie.......
oby było więcej wśród nas takich, które przywracają wiarę w siebie, bo ja już zaczynam ją tracić... a to krocze to jakiś dziwny narząd, bo tak mnie napier.... że nawet posiedzieć nie można...

reklama
Do góry