reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Jak nadal będzie tak jak jest to zabieram torbę i jedziemy z mężem. Dobrze że już na jutro ma wolne.
Ide w takim razie poleżeć i zobaczyć czy będzie nadal to samo czy sie nasili czy tez przejdzie, jak co to sie odezwę czy będziemy gwaltu rety jechać, choć w sumie wszystko na jutro juz mam gotowe, więc. Kurcze jeszcze mala do tego strasznie sie wierci i jak mi sie rozpycha przy skurczu to mnie to strasznie cisnie, uffff....

BIEDRONECZKA to Twoj czas nastal! powodzenia!

a tak w ogole witam sie po przerwie, od soboty jestesmy w domku ale od dzis mam wreszcie neta. stesknilam sie za WAmi...

yhy a u mnie cisza jak nic. na poprawę dzisiejszego tragicznego humoru M zaproponował mi sesje brzusia :-)
pomyślałam sobie że lepiej będzie myśleć że termin mam na 21.08 (tak jak kazali mi się zgłosić na wywołanie) a co ma być to będzie :tak:
a na razie pocieszam się jeszcze tym że jutro mam usg i zobaczę tą swoją kluskę a w środe wizytę w szpitalu i zapytamy czy da się szybciej chociaż to tylko tydzień później ale i tak zapytamy ;-)

a jak na razie dalej działamy z seksikiem może w końcu to coś da bo jakoś mycie okien i podłogi na kolanach nie zbyt mnie interesuje co ja się będę męczyć skoro mam zbierać siły na poród :-D

dobranoc kobitki!! :tak:
i nie rodzić mi tutaj !! :-D

beti, ciesze sie ze sie wygadalas i wyglada na to, ze samopoczucie masz lepsze.

mal-gosia, wszystko bedzie dobrze, czekamy na rozwoj sytuacji.

Mi dzisiaj zaczal odchodzic czop, a juz myslalam ze to cos jak dzban zlota na koncu teczy i nigdy go nie zobacze :-D No widok atrakcyjny nie jest ale dobrze wiedziec, ze cos sie tam dzieje. Poza tym bole mam coraz silniejsze tylko ja nie wiem, czy to skurcz, czy tylko mlody mi sie rozpycha :zawstydzona/y:

Ide spac. Dobranoc.

Dzień dobry:)

Anulek i jak sytuacja z kolkami?

szuszu ja w piątek kupowałam Viburcol bez recepty... Tylko nie potrafię ich użyć:-(

to kto dzisiaj następny w kolejce???

maggie ja sie zgłaszam na ochotnika ale moje dziecię już chyba nie za bardzo :-) ubieram się za chwilkę , bo już jestem po śniadanku i lecę na KTG ale nic pewnie tam się super extra nie zapisze więc za godzinkę będę w domku czekając aż dziecku zechce się łaskawie wyjść :-)
biedroneczka i bishopka mają największe szanse na trzymanie swych maluchów w ramionach więc dziewczyny powowdzenia!
a reszcie życzymy miłego dnia!

reklama
Mucha Twoja teroria że 2 dni po pełni rodzą się dzieci chyba się sprawdza - nie zrobili mi ktg bo mieli 8 rodzących! i potrzebowali sprzętu , no ale się dowiedziałam że mam się stawić 20.08 a 21 podadzą oxy jakby nie zechciała wyjść córka do tego czasu. także mieliśmy ostatni wspólny weekend tylko we dwoje a ja teraz 4 dni będę się modlić żeby samo coś się ruszyło bo nie chce mieć wywoływania. zresztą tak jak wczoraj sobie pomyślałam że jak się w taki naturalny sposób zacznie poród to nie wiem kiedy - i mi sie wydaje to lepsze bo zaczyna działać adrenalina , a tak na wywoływanie ja zapewne na kilka dni przed nie będe umiała o niczym innym myśleć , będę się stresować , zastanawiać na którą godzinę tam jechać itp.
więc apeluję do mojej córki - dziecko wyłaź wreszcie :-D

Do góry