reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Marcelina super,że termin ustalony:) już jesteś spokojna..

ZONK- byłam :-D zaraz padnę, już mnie głowa boli z wrażenia :-D

Marcelina, rodzisz w mój termin porodu:biggrin2:

Bolał Was kręgosłup po znieczuleniu do CC?? Mnie tak boli, że nie wiem. Łykam Ketonal nie na bolący brzuch a plecy właśnie..

Znajomą bolał, lekarz tłumaczył że to przez to, że kręgosłup wraca do normalnej pozycji..

Hej!

Karolinkaz - powodzenia! trzymam kciuki za szybki poród!!!!!
A85 - obyś jak najszybciej mogła wyjść z maluszkiem do domku :-)
Shadow - właśnie nie mam jeszcze syneczka w rękach... cała ta akcja porodowa to był chyba tylko wstęp... póki co nadal w dwupaku :-(
Marcelina - do poniedziałku jeszcze tylko chwilka... naciesz się swoim mężczyzną,bo potem będzie pewnie tylko Pindzia w głowie :-)
fajnie mają te z cc, bynajmniej wiedzą kiedy i co i jak... a my z sn musimy czekać aż się naszym dzieciom zachce wyjść :-)
Bishopka - a Ty kiedy zamierzasz pojawić się na porodówce? ależ uparta ta twoja kruszynka :-)

A ja już z dobre 3 tygodnie mam problemy z kupkaniem :-( piję Activię, jem 7zboż i nic mi nie pomaga... :-( ma któraś z Was też tak?
Dzisiaj będę robić sernik,a potem jak nie będzie padać (w co wątpię) pójdziemy na spacerek...

Miłego dnia!

wcale na niego nie mam ochoty :-D, chciałabym gdzieś wyjść, oderwać się a jak na złość wszyscy znajomi wyjeżdzają..jedni tu..inni tam.. wychodzi na to, że będziemy siedzieć sami w 4 ścianach ;/

no to czeka Was romantyczny wieczór we dwoje:-D

szuszu mnie bark bolał... Coś mi anastezjolog mówiła w czasie zabiegu,żebym się chyba nie ruszała bo mnie będzie bark bolał i rzeczywiście tak było.. ale już nie pamiętam od czego to:) a ketonal to fajny lek:-)

no to czeka Was romantyczny wieczór we dwoje:-D

szuszu mnie bark bolał... Coś mi anastezjolog mówiła w czasie zabiegu,żebym się chyba nie ruszała bo mnie będzie bark bolał i rzeczywiście tak było.. ale już nie pamiętam od czego to:) a ketonal to fajny lek:-)

Mnie też bark bolał, ale nie wiedziałam, że to ma związek ze znieczuleniem.
Na mnie Ketonal już prawie nie działa, na ból głowy go biorę, Dolargan to dopiero fajny lek:-D

Bishopka, a Ty jeszcze z maluchem w brzuchu:-D?

Taycia, gdyby to ode mnie zależało, to byłabym tam juz tydzien temu, atak to najdalej we wtorek, na oxy :-:)-) A młody fakt, rządzi od poczatku, raz chciał wyłazic przed czasem, a teraz nie chce w ogóle :-D
Szuszu, to Tomus po piwku przespał pewnie całą noc :-DNapisz ogłoszenie na necie :-) jest pełno takich "odkupię dolcontral lub dolargan" :-D

no do końca pamiętam o co jej chodziło bo im trochę 'odjeżdżałam' ale właśnie pamiętam,że mówiła coś o tym barku...

ja miałam morfinkę, też fajna:)

no do końca pamiętam o co jej chodziło bo im trochę 'odjeżdżałam' ale właśnie pamiętam,że mówiła coś o tym barku...

ja miałam morfinkę, też fajna:)

A mi nie dali:-( Ledwo się o Dolargan doprosiłam. Kurde na pooperacyjnej od razu leżysz z dzieckiem i wymagają od Ciebie po operacji, żebyś maluchem się zajmowała, a w bólu nie chcą ulżyć..
A jak Ci się podobało badanie czy macica się kurczy:-D? Masakra, myślałam że pielęgniarkę strzelę:-D

Bihopka, nie karmiłam swoim mlekiem po piwku, odciągnęłam pokarm, a w nocy dostawał MM;-)

reklama
Mnie też bark bolał, ale nie wiedziałam, że to ma związek ze znieczuleniem.
Na mnie Ketonal już prawie nie działa, na ból głowy go biorę, Dolargan to dopiero fajny lek:-D

Dolargan??? o mój Boże... lek narkotyczny , pochodny morfiny. Można się mega szybko uzależnić... aż takie masz bóle głowy?? jestem w szoku!!!!:szok:
Moja mama pracowała x lat w aptece i ja na wszystkie leki jestem na NIE. No chyba,że zwijam się z bólu i prawie umieram :baffled: póki co uważam,że połowa Polaków to lekomani ( u Nas w IE apteki to jak małe kioski,gdzie na każdy ból stosowany jest paracetamol) :-)

Do góry